I går snakkede vi med Danni ‘Elsker-fck‘ Jensen, som er vores bud på nr. 10 til DM og i dag er det så blevet tid til at sætte fokus på en af Dannis venner.

Patrick Eckhoff mangler stadig resultater for at blive en del af danmarks elite, men han er godt på vej. En plads blandt de sidste 16 til Aalborg Open er Eckhoffs seneste resultat. Eckhoff er i besiddelse af en stærk defensiv, som til sidste års DM fik ham hele vejen til finalen, hvor han dog måtte se sig slået af verdensmesteren August ‘Agge‘ Rosenmeier. Her slog han en anden stor overraskelse, Robin Bangsø, i semifinalen.

 

Eckhoff DM optakt

 

 

Agge har også selv udtalt sig om Eckhoff, som han tror kan gør det godt til DM:

– “Patrick Eckhoff spiller med en af de bedste organiserede defensive jeg nogensinde har stået over for som FIFA spiller. Samtidig er han, ligesom min sparringspartner, Danni ‘Elsker-fck’ Jensen, effektiv foran kassen. Jeg spår Patrick en 50/50 – Enten bliver det et skuffende DM, eller også når han top 8 minimum”, udtalte Agge på sin bog forud for DM.

Om Eckhoff overhovedet kommer er dog usikkert. Han er i øjeblikket i forsvaret og vil derfor heller være fuldt forberedt, hvis han møder op. Derfor har det heller ikke været muligt at komme i kontakt med ham.

Har du lyst til at sætte dine penge på Eckhoff, kan du læse mere om det lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.