Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach gik lørdag hele vejen til Elgiganten FIFA Tour #4 i Gentofte og sidder dermed på Elgiganten Tour-tronen igen.

Så blev det endnu en gang tid til Elgiganten FIFA Tour, der lørdag kunne gæste Gentoftes Elgiganten. Her blev det, som overskriften bevidner om, endnu en gang Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach, som løb med sejren og derfor kunne fejre sin anden Tour-sejr på denne Elgiganten Tour.

Sports-Gaming.dks billede.På sin vej til finalen skulle Rævehjorth forbi et uhyrt svært bracket med flere af forhåndfavoritter. Men, heldigvis – set med Mikkel Bachs øjne – var han altså i yderst målhumør og vandt her på sublim vis med tre mål i difference over sine første tre slutspilskampe, der blandt bød på Ambush-spilleren Aldin Ismajlovic.

Dermed var semifinalen nået på overbevisende vis. Her hed modstanderen Tamer Taser, som ligeledes har været storspillende under denne FIFA Tour med flere gode placeringer. Heller ikke Wicked Gaming-profilen kunne dog stille noget op mod dagens vinder, der med slutresultatet 4-2 var klar til finalen om 10.000 kroner.

Sports-Gaming.dks billede.Niklas Jakobsen var her den anden finalist. Han havde kæmpet sig frem til finalen efter blandt andet to fremragende 3-0-resultater mod Frederik Rom og senere hen Andreas Kaalby, som også måtte lidt et nederlag til Tamer Taser fra den anden side af bracket i kampen om tredjepladsen.

Ikke desto mindre var vi nu klar til at overvære den store finale, der også kunne følges på vores Twitch-profil, hvor Daniel Barnewitz og Daniel Kurland stod for underholdningen hele dagen. Det skulle vise sig at blive et tæt slutresultat, men i sidste ende blev det altså Rævehjorth, som med en sejr på 2-1 over Niklas Jakobsen blev kronet som vinder for anden gang på denne Elgiganten Tour.

Vi siger stort tak til de fremmødte deltagere og tilskuere, samt ikke mindst dem der kiggede med hjemmefra. Derudover skal der naturligvis lyde en stor tak til vores sponsorere – Razer, PlayStation Danmark og Elgiganten – for at gøre det hele muligt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.