På Elgiganten FIFA Tour’s fjerde stop var turen kommet til Odense, og som altid var der massere af kendte ansigter og nye deltagere med til at kæmpe om titlen og de 10.000 kroner som øverste trin på skamlen kaster af sig.

I gruppespillet fik de fleste favoritter klaret sig videre, med undtagelse af Claes ’Keglekongen’ Hansen der trak sorteper i en ubehageligt svær gruppe. Dermed var der lagt i kakkelovnen til et slutspil med mange svære opgør for alle spillere såfremt de måtte gøre sig håb om at ramme en finale.

I den øverste del af turneringstræet fik vi endnu en overraskelse da finalisten fra Kolding Daniel ’Dingo’ Kristensen allerede i første kamp måtte forlade turneringen efter en tabt straffesparkskonkurrence. Dernæst bød en højintens kvartfinale på exit til vinderen fra selvsamme turnering, Frederik Fredberg fra Brøndby eSport, da Tamer Taser slog ham 4-2. Dermed så vejen ud til at være banet for Tamer Taser til at få sin første finale i en major, men Joe ’JoeFromDenmark’ Nørregaard ville det anderledes. I en ensidig affære udraderede JoeFromDenmark Tamer med hele 5-1 efter en stærk præstation med samba-drengene fra Brasilien. Således blev JoeFromDenmark, der netop har underskrevet kontrakt med Falcons Gaming, første mand der kunne booke en billet til finalen.

Derfor skulle der i den nedre del af turneringstræet findes den anden finalist. Her kæmpede Mikkel Hjorth Bach fra Tricked Esport sig frem til semifinalen efter blandt andet at have slået Wali ’WK’ Kazmi ud. Her stod han overfor en utrolig velspillende Niels-Kristian ’Larzen’ Larsen fra Sørby Esport. Semifinalen her blev en tæt og anspændt affære hvor Larzen dog var i front med 2-0 ved pausen, og dermed havde forhåndsfavoritten i torvene. I anden halvleg arbejdede Mikkel Hjorth Bach sig dog ind i kampen, og fik midtvejs inde i halvlegen reduceret, men kunne ikke finde det udlignende mål. Tættest på kom han dog i det 88. minut med et helt frit skud i boksen. Denne blev dog brændt på det skammeligste, og Mikkel Hjorth Bach kommer nok ikke på julekort med synderen Djibril Sidibe lige foreløbigt.

Således stod finalen mellem to spillere der begge kunne vinde deres første store titel, men det blev klart at Larzen med sin boldbesiddende stil med Belgien var den stærkeste af de to. Præcis som i semifinalen kom han i front med 2-0 før JoeFromDenmark med 10 minutter igen reducerede, og dermed igen kunne skimte et comeback. Larzen slukkede dog kort herefter lyset med sin scoring til 3-1, og kunne kort efter lade sig hylde som sejrsherre, med et velfortjent vinderinterview i studiet hos Peter Rubek Nielsen og Daniel Kurland.

På denne måde endte det med en sejr til den unge jyde, og dermed også den første store titel til Sørby Esports FIFA-afdeling, hvilket sikkert har skabt stor glæde i organisationen. Ligeledes må Joe Nørregaard og Falcons Gaming være glade for også at vise fanerne frem med den bundsolide sølvmedalje. Slutteligt tog Tamer Taser sig af bronzen, og Tricked Esports resultatmaskine Mikkel Hjorth Bach måtte derfor tage tomhændet hjem fra den fynske storby.

Mikkel Hjorth Bach behøver dog ikke ærgre sig over nederlaget hele sommeren, da han allerede på førstkommende lørdag får chancen for at hente titlen på Elgiganten FIFA Tour’s femte destination i sin egen baghave i Gentofte. Til denne turnering er der stadig billetter tilgængelighed, såfremt man ønsker at deltage i kampen om titlen og de store pengepræmier!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.