Mens der sidste år var højeste deltagerantal på 28 i en Summer League-turnering, var hele 47 spillere mødt op til et brag af en Summer League-turnering med frit valg mellem EM-hold som tema, som Jesper ‘Pilm’ Prang endte med at vinde!


Hele 47 spillere deltog i gårsdagens Summer League-turnering, den første i en række af mindst 10 turneringer om årets kvalifikation til finaleturneringen den 14. august mellem top 16 på leaderboardet. Jesper ‘Pilm’ Prang endte med at snuppe sejren i finalen i sidste ende mod Wahed ‘The-kid-ut’ Obayd med 2-1 i en kamp med en masse chancer, mens Anders ‘Dammie’ Dammand tog 3. pladsen foran Malthe ‘Kontradørge’ Dørge i bronzekampen. Jesper ‘Pilm’ Prang springer derfor op på 1. pladsen på Geekunit.dk Summer League-leaderboardet, ligesom han gjorde i Geekunit.dk Winter League, hvor han vandt de 4 første turneringer!

Det lykkedes at få et interview med Jesper ‘Pilm’ Prang efter hans sejr:

Tillykke! Endnu engang sejrer du i en online-turnering, hvad er hemmeligheden online?

“jeg ved ikke om der som sådan er en hemmelighed bag, men grundlæggende føler jeg mig meget komfortabel hver gang jeg træder ind i SG-turneringer. Efterhånden har jeg også opbygget en rutine der giver en fordel i de tætte kampe. Slutteligt skal man selvfølgelig heller ikke underkende det faktum, at jeg igår red videre på den bølge der er afstedkommet af den store sejr i lørdags.”

Du var den med klart flest sejre i Geekunit.dk Winter League, hvor du snuppede de 4 første sejre, samt 1 ekstra, er du bare Danmarks bedste onlinespiller?

“At kalde mig Danmarks bedste onlinespiller er muligvis at stramme den en kende. Der er 3 mand, som minimum, jeg anser som stærkere end mig selv: August ‘Agge’ Rosenmeier, Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha og Marcus “Massive” Jørgensen. Foruden disse tre er der ihvertfald en håndfuld spillere der altid presser mig til det absolut yderste. Forskellen på, at jeg så oftere ender med at stå øverst på skamlen, er svært at sætte fingeren på. Jeg har på nogle punkter nok en højere grad af stabilitet, samt en spillestil der gør, at mine kampe altid er tætte frem til sidste sekund.”

Hvad er dine egne forventninger til dette års Geekunit.dk Summer League? Går du efter at vinde alle turneringerne, eller er det nok for dig bare at komme i top 16, så du sikrer dig en plads til finaleturneringen?

“Når man har fået den ønskestart jeg har, er det uambitiøst ikke at gå efter flere turneringssejre. Niveauet er dog blevet hævet yderligere i vejret siden sidste turneringsrække, og spillet er i en anden fase end sidst, så tror vi kommer til at se mange forskellige spillere øverst på podiet. Mit personlige drømmescenarie er dog klart at jeg hapser 1. pladsen på leaderboardet så jeg slipper for at gennemgå de absurd hårde kvalturneringer til Powerlan 1vs1”

Endnu et tillykke skal lyde til Jesper ‘Pilm’ Prang, der ikke alene snupper 30 point til Geekunit.dk Summer League-leaderboardet, men også snupper førstepræmien på 200 kr. + Roccat Roccat Syva headset fra Geekunit.dk (værdi: 249 kr.) + 200 kr. gavekort til Hungry.dk, mens Wahed ‘the-kid-ut’ Obayd vinder 50 kr. for sin andenplads!

Husk at du kan nå at tilmelde dig til de kommende Geekunit.dk Summer League-turneringer! Den næste turnering er på onsdag d. 15. juni!

GET-Hungry-logo-green

PSFC-badge_2_no_bg

geekunit-nakkelabel

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *