Det blev en Wicked Gaming-finale i gårsdagens Geekunit.dk Summer League-turnering, som var den syvende i rækken, hvor unge Malthe ‘KontraDørge’ Dørge vandt finalen 4-2 over sin erfarne holdkammerat Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg.

Gårsdagens Geekunit.dk Summer League-turnering blev i går vundet af Malthe ‘KontraDørge’ Dørge med 4-2 over sin holdkammerat og ven Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, i en turnering hvor der efter 2 turneringer med tema og lodtrækning endelig var frit holdvalg igen, hvilket kom den unge KontraDørge til gode med sin første sejr i årets Geekunit.dk Summer League. Kampen om 3. pladsen blev vundet af Kevin ‘Kevinmk123’ Mariano mod Jesper ‘Pilm’ Prang, som i går spillede sin første online turnering hos Sports-Gaming.dk. Det betyder selvfølgelig at Malthe ‘KontraDørge’ Dørge springer helt op på 3. pladsen på Geekunit.dk Summer League-leaderboardet.

Hele 29 spillere var tilmeldt i går, men desværre var turneringen plaget af et par afbud, hvilket også var en del af grunden til at hele 6 ud af de 8 grupper blev vundet med 9 point, hvor blandt andet Claes ‘Keglekongen’ Hansen, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg & Marcus ‘Danmar12’ Kok var blandt dem der vandt deres pulje med 3 sejre, mens sidste turnerings vinder Patrick ‘Patrickdanmark26’ Johnsen måtte se sig slået ud med 3 point, hvilket fortæller lidt om det stærke niveau.

Det lykkedes os at få et interview med Malthe ‘KontraDørge’ Dørge efter hans sejr i gårsdagens finale:

Tillykke. Din første sejr i Geekunit.dk Summer League, hvordan var spillet og hvad var nøglen til sejren i dag?

“Spillet i dag var fantastisk, og det overrasker mig faktisk meget, da jeg ikke havde spillet i over en uge op til turneringen. Nøglen i dag var presspillet – jeg var rigtig dygtig til at generobre bolden, hver gang jeg mistede den.”

Du har lavet store resultater til offline turneringer, men din sejr online i dag er en af de første, hvad er forskellen?

“Forskellen på online turnering og offline turneringer er helt sikkert presset. Selvom jeg kan mærke presset i de sidste faser af online turneringerne, er det stadig meget anderledes, i forhold til offline, hvor der virkeligt forventes noget af en.”

Du ligger nu godt til på Geekunit.dk Summer League-leaderboardet efter din sejr i dag, hvad er dine forventninger til resten af turneringerne samt finaleturneringen, hvis du skulle nå dertil?

“Jeg forventer igen at levere en solid indsats, men jeg er meget lettet over at have vundet i dag, da jeg misser de næste 2 Geekunit.dk Summer League-turneringer. Jeg ved ikke helt hvad jeg forventer af mig selv i forhold til finaleturneringen, da jeg ikke er garanteret noget endnu, men hvis jeg kvalificerer mig, så håber jeg da, at kunne gå langt.”

Endnu et tillykke skal lyde til Malthe ‘KontraDørge’ Dørge som med sin sejr tager 200 kr. + SpeedLink Jazz lader fra Geekunit.dk (værdi: 159 kr.) + 200 kr. gavekort til Hungry.dk samt 30 point til Geekunit.dk Summer League-leaderbaordet med sig, mens Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg snupper 50 kr. samt 20 point til leaderboardet.

Husk du kan se hvornår de næste online turneringer på Spors-Gaming.dk er her!