Turen var denne gang kommet til Herning, der skulle danne ramme for næste stop på Intersport Fifa Tour.

Endnu engang kunne deltager antallet godt have være højere, men på trods af det lave antal, blev der alligevel spillet en god turnering. Der dukkede også nogle kendte ansigter op i form af Peter ’KongMoelgaard’ Moelgaard, samt et af Danmarks håb til dette års vm i Fifa – Anders ’MrSuit’ Bollerup. 10460199_10203699578117601_4204751140552041883_n

Det skulle vise sig at være deltagere der havde styr på offensiven der dukkede op. Der blev scoret mindst 5 mål i hver eneste kamp, indtil vi nåede finalen og kampen og 3. og 4. pladsen. I kampen om 3. og 4. pladsen var det Theis og Oliver der stod overfor hinanden. Første halvlege bød på nogle intense chancer fra begge sider, dog uden held fra nogen af drengene. I anden halvlege var det Oliver der fik godt fat i spillet, der kørte sejren i hus med 4-0.

I finalen stod de to forhåndsfavoritter overfor hinanden. Anders ’MrSuit’ Bollerup der måtte forventes at være den absolutte favorit, da han skal spille VM i netop World Cup spillet, havde set stærk ud gennem hele turneringen. Peter havde også frygtet Anders under hele turneringen, men Peters frygt skulle efter 90 minutters spil vise sig ikke at være så slem. Peter vinder kampen med 2-0 over Anders, og kan dermed tage hjem med den officielle VM bold under armen.

Stort tillykke til de sidste 4 spillere!