Til gårsdagens FIFA turnering til DBU VM Tour i Horsens var der dukket hele 26 spillere op for at kæmpe om en plads i finalen i fælledparken den 12. Juli.
I blandt de 26 deltagere var der også dukket en del kendte ansigter op. FIFA Team Fyn duoen CH66DK og Cjuul samt FIFA Team Copenhagens ditto Chanaka og Wap96 var de mest prominente navne i blandt deltagerne.

Det blev dog en kort fornøjelse for FIFA Team Fyn spillerne, da begge spillere måtte forlade turneringen efter deres første kamp. Bedre gik det for de to FIFA Team Copenhagen spillere. Wap96 nåede hele vejen til finalen, hvor han skulle møde vinderen af Chanaka og Tjomas95. Efter en sindssyg kamp kunne Tjomas95 avancere efter en sejr på 9-7.

Finalen blev en tæt affære og vi skulle da også helt ud i straffesparkskonkurrence før Wap96 kunne hive sejren hjem. Samtidig vandt Chanaka kampen om 3. Pladsen

Dermed blev Wap96 den 6. spiller i rækken af kvalificerede. FIFA Team Copenhagen er blandt andet repræsenteret med 3 mand indtil videre. De 5 andre finalister er Jesper ‘Pilm’ Prang(Fælledparken), Christian Chanaka’ Bruun (Esbjerg), Lasse LasseBaekkelund’ Bækkelund (Odense), Philip PhilipLW’ Warburg (Helsingør) og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg (Køge)