På lørdag skal alle 15 kvalificerede i kamp om en plads til Electronic Sports World Cup, som spilles i Paris, og seedningen samt gruppeinddelingen er allerede foretaget. De 15 deltagere var delt op i 4 lag som et led af deres seedning, og i dag tager vi fat på halvdelen af det sidste lag, som bestod af 5 mand samt den person, som kvalificerer sig gennem Fanquants. De spillere, som vi kigger på i dag endte begge i ‘dødens pulje’, bestående af Adel ‘Drogba‘ Daher, Mathias ‘Revi‘ Iversen, Christian ‘C-Corell‘ Corell, samt de to deltagere i 4. lag, Kenneth ‘Kenneth-DK‘ Bank og Jesper ‘Pilm‘ Prang. Mens Kenneth Bank i FIFA 14 blot har vist sig frem som en dygtig online spiller, har Jesper Prang allerede vist sit værd til offline turneringer med en sejr til DBU VM Tour kvalifikationen i Fælledparken og en plads i slutspillet til DM. Vi har snakket med dem begge frem mod lørdagens store brag.

 

Kenneth ‘Kenneth-DK‘ Bank:

“Hej Kenneth! Hvad er dine forventninger til ESWC?”

“Jeg stiller til start med lidt blandede forventninger. Det er et ekstremt stærkt felt, der stiller til start. Samtidigt har det nye fifa gjort, at jeg endnu engang har måtte ligge min spillestil fuldstændig om.”

“Hvordan har du tænkt dig at forberede dig nu hvor det er et helt nyt spil?”

“Jeg har siden udgivelsesdatoen spillet en masse og prøvet at lære de nye funktioner at kende. Med så kort tid til kickoff kommer de næste dage nok til at gå med en del timer foran skærmen hvor der bare skal fyres nogle kampe. Så skal niveauet nok komme!”

“Hvem ser du som den største favorit til at tage billetten til Paris?”

“Jeg ville ønske jeg kunne sige mig selv, men det ville nok være lidt for optimistisk. En favorit til at løbe med billetten må nok være en som Daniel Barnewitz eller Mathias iversen, men det er meget svært at spå om”

“Hvad betyder udgivelsen af det nye FIFA 15 i forhold til dine chancer og spillestil?”

“Det nye FIFA ligger helt håbløst i forhold til min tilgang til spillet. Det at gå fra halvt betonfodbold med masser af spil over kanterne med en meget defensiv indstilling til at skulle spille mere Barca-bold er ikke noget, man lærer på en uge, så jeg ser helt klart FIFA 15 som en svækkelse for mig kontra FIFA 14”

 

Jesper ‘Pilm‘ Prang:

“Hej Jesper! Du er lige blevet indlemmet i FIFA Team Copenhagens trup, som ellers har måtte vinke farvel til adskillige spillere. Hvordan er dine forventninger til turneringen, og påvirker det tidligere nævnte dine forventninger på nogen måde?”

“Jeg forventer en rigtig fed oplevelse, hvor jeg tager en kamp af gangen, og hvor jeg kan snige mig videre, selv om jeg synes, at jeg er havnet i dødens gruppe. Ydermere bliver det min første mulighed for at vise, at FTC tog en god beslutning da de signede mig, så selvfølgelig er der lidt ekstra at bevise.”

“Du har på kort tid gjort dig positivt bemærket i FIFA-miljøet, hvordan vil du tackle de nerver, der sandsynligvis vil opstå til en så stor turnering?”

“Selvfølgelig bliver det en stor turnering med en smule nerver, men nervøsitet plejer ikke sædvanligvis at ryste mig på nogle måder. Dog kan tanken om Paris måske sætte nogle andre tanker igang når man sidder med controlleren”

“Hvad synes du om det nye FIFA 15 i forhold til dine muligheder i forlængelse af turneringen?”

“Overgangen til 15’eren har ikke været så slem for mig, omend indlæg og hovedstød spiller en langt mindre rolle i det nye, føler jeg at jeg har fået inkorporeret nogle andre aspekter i mit spil som opvejer for det. Svært at sige hvordan det kan påvirke min færd ved turneringen. Det kan gå begge veje vil jeg sige.”

“Er der en eller flere du ser som favoritter til turneringen, og hvad vil du gøre for at ende over den/dem?”

“Favoritterne må i mine øjne være CoC drengene. Med Lars som marginal favorit foran de andre. Hvis jeg møder ham tror jeg det bliver en meget tæt kamp, da jeg efterhånden har spillet mange kampe mod ham, og vi begge ved hvordan vi hver især spiller. Tror dog jeg har en chance mod alle hvis jeg får spillet mig varm”

Allerede i morgen formiddag vil den sidste del af 4. lag blive præsenteret. Har du endnu ikke set grupperne, kan de ses lige her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.