VM-semifinalisten Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen skifter officielt fra Manchester City eSport til North. Han skal samtidig repræsentere henholdsvis dem og F.C. København, når eSuperligaen sparkes i gang senere i dag.

Om under syv timer bliver den længeventede eSuperliga skudt i gang, når 16 danske fodboldklubber skal i aktion i den første runde af sæsonen fra klokken 17:00 på Canal 9 og Dplay.

Først nu kan den officielle Superliga indenfor FIFA dog bekræfte, at alle hold er fuldente, eftersom den danske eSportorganisation North klokken 10:00 her til formiddag kan præsentere deres nye spiller, Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, som dermed forlader Manchester City og i stedet melder sin ankomst til eSuperligaen, da han træder ind som F.C. Københavns tredje og sidste spiller ved siden af Mads Rasmussen og ikke mindst August ‘Agge’ Rosenmeier.

Der er som sagt kun ganske få timer til, at den nye North-signing potentielt skal i aktion for første gang, når det denne gang kan blive i FCK-trøjen med kampstart klokken 17:15 mod Esbjerg fB.

Det er føles fuldstændig fantastisk at skrive kontrakt med en organisation som North. Det er for mig at se den mest ambitiøse eSport-organisation i Danmark – det kan simpelthen ikke blive større for mig. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang,” fortæller den blot 19-årige FIFA-stjerne i pressemeddelelsen, mens han naturligvis ikke kan vente med at spille sammen med sin nye holdkammerat i både North og FCK, Agge.

Jeg har svært ved at sætte ord på, hvor meget det betyder for mig at danne team med Agge. Vi er venner uden for banen og har nu mulighed for også at sparre professionelt. Det er de optimale betingelser for os begge,” siger han og giver tilmed sine målsætninger for opholdet.

Mine to primære mål er at blive verdensmester og at udvikle mig som eSport-atlet. Jeg havde mange tilbud, men jeg er overbevist om, at North tilbyder de bedste rammer i Danmark, for at jeg kan indfri de mål.

Med tilføjelsen af semifinalisten til FIFA eWorld Cup har løverne fra København først og fremmest en uhyggelig god duo i henholdsvis Marcuzo og Agge, der med stor sandsynlighed bliver de to, som kommer til at stille fra start mod Esbjerg. Vi her på redaktionen kan slet ikke vente med at følge både dem og de resterende 15 andre hold i aften!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.