I bragende solskin dannede Limfjordens bred rammerne omkring endnu et stop på DBU’s VM Tour. Der var liv og glade dage på Havnen i Aalborg, og Fifa turneringen havde besøg af hele 28 spillere, så det største antal på hele touren.IMG_0112

Det blev til masser af gode kampe, og selvom solens stærke stråler var til gene for spillernes udsyn engang imellem, så havde alle mand en god dag med masser aktiviteter, gratis Coca Cola og spændende kampe.

I kampen om 3. pladsen stod kampen imellem Fedberg og Dare to Zlatan, og det blev førstnævnte der med en 2-0 sejr kunne trække sig sejrrigt ud og få hængt bronzemedaljen om halsen.

I finalen stod kampen imellem Jacob ‘Kragefucz’ Kragelund og TDanielsen99, og førstnævnte tog en hurtig føring og så ud til at have styr på kampen. Der var masser af tilskuere til finalen, og jublen var da også stor blandt de medbragte fans da TDanielsen99 senere i kampen kunne udligne. Vi skulle derfor ud i forlænget spilletid, og fuldt fortjent blev det Kragefucz der kunne snuppe sejren med sikkert mål.

En god dag i solen med en masse gode Fifa kampe – det er da ikke helt dårligt!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.