Nu er det blevet den 16. december det er blevet tid til at snakke med Dennis ’Norden’ Nordenbøl. Norden har vundet Danmarksmesterskabet i Fifa to gange og har de seneste par år fungeret som kommentator i samme turnering, hvor han med sin egen erfaring og gode humør har gjort det til en sand fornøjelse at følge kampene på scenen. I år har han også vist, at han stadig kan spille på et meget højt niveau, da han sammen med danmarksmesteren August ’Agge’ Rosenmeier vandt det første officielle DM i 2vs2. Vi tog en snak med Norden om FIFA året 2013 og om hvad fremtiden byder på:
Hej Dennis.  Hvordan har dine præstationer været i Fifa året 2013, og hvad har været den største oplevelse for dig som spiller?

Mine præstationer i Fifa13, har været ikke eksisterende, da det er meget begrænset hvor meget tid, der er blevet brugt på Fifa. Dog tog jeg lige et par uger i træningslejr, da jeg stillede op med August ’Agge’ Rosenmeier og vi sammen vandt det første officielle dm i 2vs2! Så det må helt klart være højdepunktet. 

Du nævner selv din passivitet inden for Fifa. Har du helt lagt Fifa på hylden, eller kan vi forvente at se dig til turneringer i det nye år?

Planen var egentlig, at det var slut med Fifa, men jeg må indrømme, at Fifa 14 har tændt en lille gnist i Fifa blodet, der gør, at jeg tænker det kunne være meget sjovt at spille med i turneringerne igen, så jeg tror faktisk, at jeg vil være at finde blandt deltagerne til DM igen. Der er også en turnering i januar, hvor jeg er tilmeldt.

Hvor store forventninger vil du så have i 2014 til de turneringer, som du deltager i? Skal vi forvente at se dig i toppen igen?

Tror ikke man skal forvente at se andre end Agge i toppen af de turneringer der kommer, men det klart, at hvis tiden er der til at få trænet lidt op til et event, så vil jeg altid spille for at vinde. Jeg deltager bestemt ikke bare for at være med. Der skal point på kontoen.

Du har været inde omkring FIFA i mange år efterhånden, og dermed har du nok spillet en del kampe mod mange af de rigtig gode. Har du nogen ærkerivaler, som du elsker/hader at spille mod?

Nej ikke sådan rigtigt. Skulle jeg dog nævne en, ville det være Rexiboy fra FIFA Team Fyn. Vi har haft rigtig mange kampe online på DFL, som oftest går begge veje, så han er den første, der lige popper frem i hukommelsen, fordi vi har spillet så mange afgørende DFL kampe gennem tiderne, hvor vi vel har delt sejrene nogenlunde lige mellem os. Det er altid rigtig altid nogle gode spændende kampe, så Rexiboy er helt klart en af dem jeg elsker at hade.
Så må jeg igen også nævne Agge, der godt og vel er den eneste spiller jeg nogensinde har følt mig direkte magtesløs mod online. En gammel rev som MessiWilly er bestemt heller ikke sjov at spille mod, så han kan også få en plads på lidten over online spillere, der gør livet besværligt for en.

Tror du, at der er en spiller i DK, som har en chance for a overraske til DM og måske endda vinde?

Tror det for tidligt at pege på en nu, da Fifa14 stadigvæk er forholdsvis nyt. Jeg tror vi skal kigge på de små turneringer, der ligger i løbet af året, for at finde en mulig joker til DM. En kan måske overraske og blive nr. 2, for skal jeg være helt ærlig, så tror jeg ikke, at der er nogen, der kan vælte Agge af pinden.

Tror du så, at der er nogle af de store, der falder igennem og skuffer hvis vi kigger på hele året i forhold til de store turneringer?

Ja, det er der helt sikkert. Det meget svært at leve op til sin favorit værdighed, da du ikke kun skal præstere med dit eget pres på skulderne, men også med alle andres øjne hvilende på dig. Mange af dem, som er favoritter har ikke prøvet at vinde store events før, og mangler dermed erfaringen til at spille de afgørende kampe. Det kommer helt sikkert til at påvirke deres spil. Så der er helt sikkert nogen, der vil komme til at skuffe sig selv og også de folk, der forventer at se dem helt til sidst.

Vi siger tak for snakken til Norden og ønsker ham held og lykke i fremtiden. Om Norden kan holde gnisten og finde niveauet til turneringerne vil tiden vise, og det bliver kan blive et interessant gensyn hvis han rammer topformen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.