Et nyt, sjovt gamemode kan nu være på vej til FIFA. “House Rules”: Kampen hvor alt er tilladt.

Stoler man på de lækkede billeder og videooptagelser af FIFA 19, som i sidste uge florerede rundt på nettet i forbindelse med den første viste FIFA 19-kamp, så har man nu noget helt særligt at glæde sig til.

Et nyt gamemode ved navn “House Rules” skulle nemlig efter sigende blive en del af den kommende FIFA-udgave, der lanceres i slutning af september.

Hidtil har vi ikke fået mere information om gamemodet end det, som kan ses i toppen af artiklen, men blot ved at afkode gamemodets navn og korte beskrivelse kan vi altså godt gætte os frem til, hvad pointen bliver med denne nye del af spillet.

For spoler man tiden helt tilbage til FIFA 11, vil nogle måske kunne huske gamemodet “Lounge Mode”, hvor det var muligt at spille offline mod sin kammerat i en kamp, der ikke havde det samme udgangspunkt som alle andre kampe. Meningen var her, at hver spiller fik fornøjelsen af at ændre på noget ved den anden spillers hold, hvilket eksempelvis kunne være ved at halvere modstanderens holds spillerratings for så til gengæld at være bagud med to mål fra start.

Noget lignende det samme ser altså ud til at være tilfældet i “House Rules”, der allerede afslører, at man kan gøre det muligt at spille en kamp, hvor enten langskud, hovedstød eller flugtere vil være det eneste tilladte at score på.

Vores forventninger, til hvad der godt kunne ligne et af de mindre seriøse, men meget morsomme gamemodes i FIFA 19, er derfor tårnhøje. I et så udviklet spil må mulighederne i hvert fald være mange, og så er der vel ingen grund til ikke at drømme om en online udgave af det i den nærmeste fremtid.

Billedresultat for house rules fifa 19

Credits to: EA SPORTS FIFA.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.