Fredag d. 30. maj var der fløjtet op til Fifa aften på Buddy Holly i Hjørring og menuen stod på en 2mod2 turnering i EA Sports populære spil.

Sports-Gaming.dk var hyret til, i samarbejde med Komplett.dk, at afvikle turneringen, og som altid var det med fede PS4 maskiner og lækre LED maskiner. Buddy Holly sørgede for præmierne og for at der var rigeligt med snacks hele vejen igennem aften, så der var ingen der kunne klage over servicen.DSC04937

Der var glimrende stemning i løbet af aftenen, og alle hold virkede til at gå op i spillet med alt hvad de havde – det gav da også en bunke gode kampe.

I slutspillet spillede vi, som i sidste uge i Skive, både ude og hjemme i kvartfinalerne og semifinalerne, og det gjorde at tilfældighederne blev taget lidt ud af spillet. Der var mange rigtigt tætte kampe, og flere af dem blev afgjort af flest scorede udebanemål.

I kampen om bronzen spillede Danny Welbeck mod Mokai Fuglene, og her blev det førstnævnte der kunne snuppe sejren.

I finalen stod Fifa Team Copenhagen, som vandt i Skive i sidste uge, og også i denne turnering fik de succes. De startede dog turneringen noget nervøse og efter to uafgjorte kampe var der pres på i sidste kamp i gruppespillet. De tog da også hurtigt føringen, men pludselig var der udlignet og der bredte sig panik. De formåede dog at score et par mål til sidst og kunne derfor gå videre.

I semifinalen var det også så godt som ude på udebanemål mod Danny Welbeck, men et mål i 88. minut sikrede dem finalepladsen.

I finalen stod de over for Team Dream Team der dog ikke kunne stille noget op for overmagten, og Fifa Team Copenhagen tog en 6-1 sejr hjem uden den store spænding – en imponerende bedrift.

Se billeder fra turneringen

Sports-Gaming.dk takker for en god turnering i samarbejde med Buddy Holly Hjørring!

Husk at vi kan bookes til at afholde turneringer i hele landet – læs mere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.