Er du interesseret i at vinde 2 biletter til en Premier League fodboldkamp, eller vil du have fat i 1 million coins i FIFA Ultimate Team? Tag chancen denne weekend, hvor EA giver dig muligheden for netop dette!

I denne weekend holder EA noget der hedder FUT United Contest, hvor du kan deltage i konkurrence om enten 2 biletter til en Premier League fodboldkamp, eller hele 1 million coins i FIFA Ultimate Team. Det eneste du skal gøre, er at spille en kamp i Ultimate Team, og så er du automatisk med i konkurrence om præmierne – det er ligemeget om det er offline-kampe, online-kampe eller hvad er det – bare du vinder!

Den store pris, er en pakke med 2 Barclays Premier League-kampe, hvor der vil være rundtur på stadion – hvilken kamp fortæller EA ikke, men mon ikke alle ønsker en sådan tur. Der finder kun én vinder her, så chancen er lille, men den er der!
Den ‘mindre’ pris er små 1 million coins til sit FIFA Ultimate Team, og der findes her 10 vindere.

Denne konkurrence er startet i dag, fredag, til søndag den 23. februar klokken 23.59 GMT – altså klokken 00.59 dansk tid.
Ønsker du af en eller anden grund ikke at deltage, men kan ikke holde dig fra at vinde kampe, kan du emaile, at du ikke ønsker at deltage til mailen futpromos@ea.com.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.