Nu er der ikke mange dage til det går løs til Starcade – Aalborg Kongres og Kulturcenter åbner dørene fredag d. 17. august og så er der stopfyldt med aktiviteter hele weekenden.

Fredag åbnes ballet ved at August ‘Agge’ Rosenmeier og Frederik ‘Fredberg’ spiller en 2v2 kamp sammen med Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen og rådmand Mads Duedahl, og derefter går 2v2 turneringen i gang. Der vil være rig mulighed for at møde kendte FIFA-spillere, og der vil være showkampe på scenen igennem hele weekenden.

Lørdag er det så tid til 1v1 turneringen og der er plads til alle uanset alder og niveau. Weekenden sluttes af med juniorturnering om søndagen hvor man max må være 14 år.

Der kan læses mere om turneringerne her

Der er gratis adgang for gæster i Aalborg Kongres og Kulturcenter i hele weekenden, og der vil være en MASSE aktiviteter man kan prøve – der vil bl.a. være et kæmpe Virtual Reality område, mange sjove udstillere og ikke mindst Big Betty som er en kæmpe gamer lastbil. Det bliver STORT! Der vil også være et lækkert LAN i kongrescenteret – læs mere her.

For at deltage i FIFA-turneringerne skal man købe en billet – vent ikke for længe!

Køb billet til 2v2 turneringen

Køb billet til 1v1 turneringen

Køb billet til juniorturneringen

Vi glæder os til en super fed weekend i Aalborg Kongres og Kulturcenter – ses vi?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.