I følgende interview kigger August ‘Agge’ Rosenmeier tilbage på sin optræden ved dette års FeWC. Her reflekterer han samtidig over hele sit FIFA 18, og ser også frem mod et nyt spil og en frisk start i slutningen af september.

For snart en uge siden blev FeWC i FIFA 18 fløjtet af, og for August ’Agge’ Rosenmeier var det for rekordens sjette gang at han var med ved årets største FIFA-event. Efter sidste års fravær ved VM i FIFA 17 var dette års event således en speciel oplevelse for Agge, der på sin vis også havde mulighed for endnu engang at cementere sin plads som en af verdens absolutte bedste spillere, noget som han også føler til dels lykkedes ved turneringen:  ”Jeg synes jeg i perioder viste at jeg hører til i toppen, men det blev desværre en lidt for blandet pose bolscher hvis man kigger over hele året. Her vil jeg nok sidde med en lidt ærgerlig følelse da jeg og mange andre ved hvor god jeg har været på mit højeste niveau”

Agge i kamp ved førstedagen til FeWC 2018
Credit: EA Sports

Som bekendt blev Stefano Pinna fra Belgien endestationen for Agge i Playstation kvartfinalen, efter at August Rosenmeier ellers flot havde manøvreret sig gennem den ekstremt svære gruppe B med blandt andet sejre mod Marcus ’Marcuzo’ Jørgensen og Marvin ’M4rv’ Hintz. Især nederlaget til Stefano Pinna er således også omdrejningspunktet i Agges opsummering af et VM hvor følelsen var at der var mere i vente for den rutinerede ræv:  ”Overordnet set må jeg kigge positivt på VM. Jeg gik videre fra en utrolig svær gruppe og røg til en spiller der ganske simpelt nok overpræsterede og peakede på det helt rette tidspunkt. Jeg er dog langt fra tilfreds med måden jeg røg ud på og igen hvor stor forskel der var på mit udtryk og spil fra dag 1 og dag 2. Jeg tror jeg havde vundet PS4 siden hvis jeg havde spillet som dag 1.”

Agge i kamp mod Stefano Pinna flankeret af coach Adel Daher

Den danske Hashtag United kan foruden VM se tilbage på et FIFA 18 med deltagelse ved samtlige officielle events, en sølvmedalje ved de skandinaviske mesterskaber i Malmø og slutteligt sejren ved ESWC i Paris i April. Det er derfor nok mere en Agge der er en smule skuffet over at der har manglet et par 0’er på diverse checks når det virkelig har battet, end på det spillemæssige niveau der, som han også selv beskriver det, har været højt hele vejen igennem:  ”FIFA 18 har været et år hvor top niveauet har været ufatteligt højt, men hvor der har været lidt for langt mellem snapsene – Men stadig et godkendt år hvor at jeg har cementeret jeg er blandt de bedste i verden.”

Med et FIFA 18 der stille og roligt går på hæld er det på denne måde en Agge der kan bruge de næste små 2 måneder til at få ladt både sine egne, og sin controllers, batterier op til udgivelsen af FIFA 19. Selv om den muligvis står på afslapning for den tidligere verdensmester i den overskuelige fremtid er der dog stadig tid til at knytte lidt kommentarer til et spil der forhåbentlig endnu engang kan skaffe titler hjem til manden der senest blev sammenlignet med Roger Federer ved VM: ” Nu tager vi det stille og roligt lige nu og nyder livet uden for den virtuelle bane, også ser vi hvad FIFA19 er for et spil – herefter bliver det nok hurtigt let at udlede hvad der er af muligheder, men overordnet set har jeg fuld tiltro til jeg på mit 3 år af FUT kan vinde nogle store titler. Det er min ambition!”

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.