“Iniesta-finten”, “Neymar-rainbow” og mange flere nye, interessante tilføjelser ankommer nu til FIFA.

Forleden annoncerede EA det nye “Active Touch System“. Denne tilføjelse skulle efter sigende gøre spillet langt mere flydende og kreativt i form af nye måder, hvorpå man kan tage bolden med sig i løb.

Efterfølgende har vi dog fået endnu flere nye tilføjelser til dig, der elsker at benytte tricks og finter i dit spil. “Iniesta-finten, “Neymar-rainbow” og ikke at glemme den nye skudfinte er nemlig i blandt de nye skillmoves som i næste måned kan afprøves i FIFA 19-demoen, inden udgivelsen af hele spillet kommer.

I ovenstående video fra Kazooie94 bryder den hollandske skiller-konge alle de nye moves ned til mindste detalje, og giver dig samtidig en tutorial til hvordan du formentlig kan udføre dem.

Vi ser ikke desto mindre utrolig meget frem til at teste løs på de nye skillmoves, og hvem ved – måske vi får endnu flere at se snart. Følg med her på siden hvor vi holder øje med samtlige FIFA 19-nyheder, der måtte opstå inden udgivelsen. Der er for eksempel nyheder på trapperne om ‘The Journey’:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.