Mandag aften var vi igen samlet på Dan´s Poolhall i Aalborg til den femte turnering i rækken – altså den sidste ordinære turnering inden slutspillet. Ud over de gode præmier bestående af kontanter, gavekort og merchandise, så var der også leaderboard point på højkant, og da vi nu har spillet alle turneringer er det 16 heldige fundet.

Faktisk er vi på 17 kvalificerede, men vi regner med at der kommer minimum 1 afbud – sker det ikke vil der blive udtrukket to “heldige” som skal ud i en dyst om den ene plads. På ventelisten står også Shervin og ThomasThomi som også endte på 10 point – dog i kraft af to 5.-8. pladser og ingen semifinaler som de øvrige. Slutspilsturneringen spilles mandag d. 28/4 kl. 18.30, og alle de 17 kvalificerede vil blive inviteret over mail senest i denne uge. Husk at melde tilbage! Se det komplette leaderboard

De 17 kvalificerede er:

leaderboard

IMG_0960

I 1mod1 turneringen var der mange intense kampe, og samtidig bar spillet præg af at det blev meget taktisk – ingen ville risikere at tabe og dermed ende uden for pointene.

I finalen så vi en debutant, Hadid, som havde en større fanskare med (i hvert fald indtil modgangen kom), og han mødte Fasanen længe leve som havde følgende målsætning for turneringen; at score bare minimum ét mål. Det gjorde han, og mere til, for han gik  hele vejen om smadrede sin modstander i finalen med hele 3-0 – en magtdemonstration af Fasanen.

I 2mod2 turneringen så vi også Hadid med helt fremme med holdet Afghanistan Football Club, og i finalen mødte de Harry Potter og fangen fra Azkaban som blev for stor en mundfuld. På vinderholdet så vi Peter Mølgaard fra Fifa Team Fyn sammen med Christian Bruun fra Fifa Team Copenhagen som til sammen tog en ufortjent 1-0 sejr efter forlænget spilletid.

Second Chance turnering

Slutspilsturneringen afvikles mandag d. 28. april kl. 18.30, og samtidig vil der være en Second Chance turnering for dem der ikke er kvalificeret. Eliten spiller jo med i den anden turnering, så der vil være mulighed for at overraske. Der vil være gode præmier på spil i form af kontanter og gavekort, så udover hyggen er der altså også noget at spille om.

Køb billet til Second Chance

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.