Agge indtager kommentatorrollen til ESWC-kvalifikationsturneringen sammen med Simon Juul, hvilket er en ny rolle for ham, da han plejer at sidde med controlleren i hånden. Vi har taget en snak med ham om netop hans nye rolle.

August ‘Agge’ Rosenmeier havde qua sin sejr til ESWC sidste år, allerede sikret sig pladsen til turneringen i Paris. Han kunne dermed se til med ro i sindet, samtidig med at kvalifikationsturneringerne løb af stablen over de sidste par uger. Dog har han til kvalifikationsfinalen fået en ny funktion som medkommentator, hvor han skal give sit indblik i kampene sammen med den nu garvede Simon Juul, der igen stiller op til turneringen med sit streaming-setup. Og Agge glæder sig meget til sin nye rolle, hvor vi også spurgte ham om han havde spottet nogle spillere, der havde fået en ekstra god start på det nye spil.

“Jeg glæder mig helt vildt. Det er den perfekte location og niveauet bliver utrolig seværdigt. Jeg ved ikke om jeg får nogle fordele i form af min erfaring og mit niveau som spiller, men jeg kan forhåbentlig komme med nogle inputs og se nogle detaljer, som den normale “seer” ikke selv umiddelbart ville kunne se. Lars Korreborg og Marcus Jørgensen har især fået en god start på det nye spil, så jeg forventer en del af dem til turneringen.”

Agge er vant til at spille under pres, og ved hvad der skal til for at vinde de helt store kampe. Det har han vist i mange turneringer, og især til ESWC-finalen sidste år, hvor han kom bagud mod verdensstjernen Spencer ‘Gorilla Ealing, men endte med at trække fra til sidst og tage sejren. Man kan derfor også kalde Agge for ‘ekspert’ på, hvad det kræver at gå hele vejen i de helt store kampe.

“De skal vise en parathed (forberedelse), og viden om spillet samt effektivitet – også vel og mærke en spillestil de stoler på samt en mentalitet, der kan redde dem ud af enhver situation.”

Og som enhver god ekspert, så har Agge naturligvis også kigget på feltet til ugens turnering, der er spækket med stjerner fra den øverste danske hylde. Vi spurte ham om, hvem han tror er favoritter til turneringen.

“På papiret ser jeg Lars, Bacha og Pilm som favoritter, men jeg har en fidus til Marcus Jørgensen og også Wahed. Men det er dog vigtigt at huske på, at alle 16 spillere har en stor chance, da spillet er så nyt.”

Husk at du kan følge med i turneringen live hjemmefra – du kan se den på Twitch via dette link.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.