Clan eSpuma præsenterede kort før Netparty Fyn deres første FIFA spiller. Valget faldt på Jacob “Kragefucz” Kragelund, som tidligere har vundet bla. Sport in Progress Aalborg og forleden vandt Aalborg release event for 2. år i træk. Han kickstartede også sin Clan eSpuma karriere med, at vinde Netparty Fyn dagen efter han blev præsenteret. Her vandt han 3-1 i finalen mod Christian “Bisgaard” Hansen. Efter finale kampen, så Jacob meget potentiale i Christian, og derfor foreslog Jacob til sit nye team, at de skulle signe Christian.
Dagen efter blev det offentliggjort på Clan eSpumas facebook side, at Christian blev præsenteret som deres 2. FIFA spiller. Dermed har Clan eSpuma deres første hold af FIFA spillere på plads, og de er nu klar til, at udfordre de andre teams i Danmark.

Vi fangede Clan eSpumas administration til en snak omkring deres to nye FIFA spillere.

“Hej Clan eSpuma. I har her på det seneste valgt at gå ind i FIFA afdelingen indenfor den danske Esport, ved at hente Jacob “Kragefucz” Kragelund og Christian Bisgaard Hansen. Hvad er grunden til, at i har valgt, at gå ind i denne branche?”

“Vi har i længere tid haft i tankerne om at skulle tage nogle FIFA spillere ind, da spillet er begyndt og komme mere frem i Danmark men også i udlandet.”

“Hvordan faldt jeres valg på netop Kragefucz og Christian Bisgaard?”

“Vi har holdt øje med Jacob i noget tid og vi syntes, at han passede rigtig godt ind til os og da han er i god udvikling og har det der skal til for at blive blandt de bedste i DK. Jacob mødte Christian i finalen til NPF, og herefter tog Jacob fat i os og sagde, at han syntes vi skulle tage Christian til os , da han er en ung gut med masser af potientale og ville kunne udvikle sig i stor stil indenfor FIFA.”

“Hvad er planerne så helt præcist for Clan eSpumas FIFA afdeling i fremtiden, og hvilke forventninger har i til de to gutter?”

“Vores planer bliver, at få udviklet 2 spiller så de kan måle sig i toppen i DK indefor FIFA, at de giver sig 100% og viser at det er FIFA de brænder for, og at de bliver bedre til det og med tiden kommer længere op på ranglisten.”

Ambitionerne er i orden for Clan eSpumas side, og vi har også fået en snak med de to nye spillere.

“Jeg ser samarbejdet med eSpuma som den ideele løsning for mig, da de har motivationen og midlerne til at hjælpe mig fremover. Jeg er den første, der skal repræsentere eSpuma indenfor FIFA, hvilket jeg glæder mig ekstremt meget til. Dét at starte noget op er altid spændende. Personligt forventer jeg at løfte mig selv til et andet plan, hvor jeg kan gøre mig gældende i de større turneringer og udfordre de bedste mere kontinuerligt end tidligere. For Christians vedkommende, så tror jeg det handler om at lære. Han er ny indenfor FIFA-scenen, så rent resultatmæssigt forventer jeg ikke det store, men hvis han fortsætter sin udvikling, så skal han nok gøre sig bemærket.”

Sådan lyder udmeldingen fra Jacob “Kragefucz” Kragelund, og hans holdkammerat supplerer.

“Jamen jeg var jo ved et andet lille hold (MatchgamingDK) og jeg klarede mig fint der, men da eSpuma tilbud mig en plads så så jeg en chance for at rykke op til de professionelle rækker, og jeg får chancen for at spille/træne sammen med en af danmarks bedste spillere,Jacob Kragelund. Mine forventninger til mig selv er, at komme på top 10 på ranglisten i Danmark og det håber jeg at eSpuma kan hjælpe mig med og ligemeget om jeg bliver i eSpuma resten af min såkaldt nye karriere så håber jeg at de vil blive mindst ligeså store som tRICKED Esport.”
Sådan lød det altså fra Clan eSpumas nye spillere, så det bliver spændende, at se om spillerne kan leve op til holdets, men også deres egne forventninger.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.