Onsdag aften var der mødt 124 forventningsfulde deltagere op i Telenor loungen på Nordjyske Arena i Aalborg – halvdelen som deltagere i Fifa 15 turneringen, og den anden halvdel for at overvære aktiviteterne og samtidig selv prøve spillet, udfordre AaB spillerne og have chancen for at vinde de MANGE præmier!DSC06812

AaB og EA Sports Danmark var gået sammen om at arrangere eventen som de forrige år, og denne gang var Sports-Gaming.dk hevet ind til at styre turneringen og levere det lækre udstyr i samarbejde med Komplett.dk – vores trofaste partner.

Aftenen bar præg af super stemning, og på grund af et afbud fra én af deltagerne, sprang AaB’s forsidefigur Kenneth Emil Petersen til, og spillede med i turneringen – med super resultat til følge! Gruppen blev vundet og først i 1/8 finalen måtte han se sig slået efter et hurtigt rød kort. Deltagerne var en god blanding af børn og så de mere garvede spillere, og i finalen så vi også to af de spillere vi tidligere har stiftet bekendtskab med til turneringer; Andreas Hedegard (#33 på ranglisten) og Jacob Kragelund (#12 på ranglisten). Kampen måtte helt ud i forlænget spilletid og uret rundede midnat, men til sidst satte vinderen fra Oslo Cruise tingene på plads og tog en fortjent sejr og blev dermed en fed cykel rigere.

Vi takker for en glimrende turnering med super steming – også tak til AaB og EA Sports Danmark som sammen gjorde arrangementet muligt!

Se billeder fra turneringen

Komplett logo

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.