Det blev en dag fuld af drama, hyggelig stemning og FIFA på absolut højeste niveau i Sørbyhallen hvor både 2v2 turneringen Elgiganten Cup og Elgiganten Grand Slam skulle afvikles i samarbejde med Sørby Esport. Vi havde skabt nogle rammer som vi endnu ikke har set før i det danske FIFA-community – aldrig har vi haft så meget udstyr med ude, og aldrig har vi haft så stort et scene-setup med 3 kæmpe skærme.

Se alle billeder fra turneringen

2v2 turneringen var delt op i en GULD og en SØLV turnering alt efter placeringen i det indledende gruppespil – hele 128 hold stillede til start. I SØLV blev det Team Wisely der vandt 1-0 over TM FC i finalen. I GULD måtte vinderne for de sidste to år, FC Twins, forlade turneringen allerede i første runde af slutspillet – nok ikke helt hvad de havde forventet.

3. pladsen i GULD El Primos, og finalen stod imellem det ukendt hold Mo Wilczek og Fredes Hold som bestod af topspillerne Lasse Bækkelund og Frederik Fredberg. Det så længe ud til at det skulle være de ukendte der løb med sejren da de hurtigt kom foran, men det lykkes eSuperligaspillerne at vende kampen og vinde 3-2 med en scoring i overtiden – dermed kunne de tage de 10.000 kr. to PlayStation 4 special editions samt den store pokal

Overraskelse i Grand Slam

I gruppespillet i Grand Slam måtte Lasse Bækkelund, Jacob Kragelund, Lars Korreborg og Mathias Bech Andersen forlade turneringen efter gruppespillet. I første semifinale vandt Tamer Taser 3-2 over Niels Kristian Larsen, og i den anden semifinale så vi en af dagens mest intense kampe. Fredberg kom hurtigt foran mod Anders Vejrgang, men selvom Anders fik udlignet midtvejs så det ud til at Fredberg sad på tingene. I kampens overtid scorede Anders dog til 2-1 – med hektiske scener i hallen til følge.

Fredberg fik rejst sig efter skuffelsen og tog en 3-1 sejr mod Niels Kristian Larsen i bronzekampen – flot moral at komme tilbage. Finalen stod derfor imellem Tamer Taser, som kom ind i turneringen på sent afbud, og så unge Anders Vejrgang. Anders kom foran 2-0 og vi var lige ved at skrive Anders Vejrgang på gavechecken, men Tamer ville de anderledes – 3 scoringer blev det til og en følelsesladet kamp fandt sin vinder – stort tillykke til Tamer Taser som vandt Elgiganten Grand Slam og de 25.000 kr.

Kæmpe tak til Elgiganten

Så nåede vi til vejs ende på et super FIFA-år – vi har været igennem 8 1v1 turneringer på Elgiganten Tour, haft en glimrende 2v2 turnering og slutteligt afholdt en dramatisk årsfinale i Elgiganten Grand Slam. Elgiganten har støttet op og finansieret dem alle – derfor skal der lyde en stor fra fra os til dem, men samtidig skylder det danske FIFA community dem også en stor tak. Uden dem de sidste to år, ville der ikke have været så mange store events man kunne deltage i.