Den svenske FIFA-spiller, Simon ‘Zimme’ Nystedt, har indgået en aftale med den italienske fodboldklub, AS Roma.

Det er starten på FIFA 18, og vi ser flere store handler stryge igennem på markedet. Tirsdag lykkedes det fodboldklubben AS Roma, der ligesom så mange andre har en afdeling dedikeret til den virtuelle fodbold, at sikre sig selv en ny profil til holdet.

Simon ‘Zimme’ Nystedt er navnet, og han blev præsenteret på fornemmeste vis:

Den 18-årige svenske FIFA-stjerne, der pt. er rangeret som den anden bedste svensker, blev hentet fra RedReserve, men skal altså nu gøre sig i det italienske.

AS Roma eSports hører til dagligt under fodboldklubben AS Roma, som det blev nævnt, og dette var også en af årsagerne til, at svenskeren valgte lige netop dette skifte.

“Roma eSports kombinerer en af de største eSports-organisationer og en af de største fodboldklubber i verden. Det var en fantastisk mulighed og en vanvittig følelse, da jeg endelig skrev under,” udtaler han til klubbens hjemmeside.

På dagen, hvor aftalen kom i hus, inviterede AS Roma nogle velkendte ansigter til kontoret, som var der for at lykønske holdets nye signing, der nu bliver den tredje FIFA-spiller til at repræsentere klubben sammen med Sam ‘Poacher’ Carmody and Nicoló ‘Insa’ Mirra.

Vil du gerne lære Zimme endnu bedre at kende, så kan du se hans nye Q&A med AS Roma lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.