I går blev det officielt at tRICKED eSports spilleren Anders ”MrSuit” Bollerup har kvalificeret sig til FIFA Interactive World Cup.
MrSuit kæmpede sin vej i Februar måned, og med sine stats på 194-0-0 lykkedes det ham, at klare Community vejen, som handler om at vinde flest kampe i træk.
Vi er meget imponeret over MrSuits resultat, og vi har fanget ham til en snak om forventningerne til det kommende FIFA Interactive World Cup.

”Hej Anders. Du klarede Community kvalifikationen i februar måned til FIFA Interactive World Cup. Hvordan bar du dig ad med at spille 194 kampe uden at miste et eneste point?”

”Det spørger jeg også mig selv om når jeg tænker tilbage på alle de kampe. Det gælder selvfølgelig om, at have et højt bundniveau, og aldrig spille hvis man føler, at koncentration kan svigte. Koncentrationen er nok nøgleordet, men man skal også have lidt held.”

”Har du allerede nu tænkt på hvilket hold du vil bruge til turneringen, da der jo kun spilles med landshold.”

”Det er svært, da man endnu ikke ved hvilke trupper der bliver udtaget til VM, så alle de store hold er inde i billedet endnu. Mine favoritter lige nu er Frankrig og Brasilien, og håber jeg får muligheden for at prøve holdende lidt af til nogle offline events inden VM.”

”Det er et stærkt felt der bliver samlet til FIWC til sommer. Hvordan ser du dine egne muligheder i turneringen, og hvordan tror du din landsmand ”Agge” klarer sig?”

”Jeg har ikke rigtig nogen forventninger til mig selv endnu, men er bare vildt lykkelig og stolt over at få muligheden for at deltage i VM og ser det som en kæmpe oplevelse. Når jeg lige får trænet lidt op til det, så kommer der nok nogle forventninger, og jeg vil selvfølgelig spille min chance fra første fløjt.
Jeg tror efterhånden, at Agge føler sig rimelig godt tilpas i FIWC og hans erfaring kommer ham helt sikkert til gode. Jeg ser ham helt sikkert videre fra gruppespillet, men andet tør jeg ikke gisne om.”

”Til sidst, hvordan føles det efter at have ventet i 17 dage, endelig at få afvide at du havde kvalificeret dig?”

”Det var en vild fornemmelse og en kæmpe lettelse. Synes EA piner folk i rigtig lang tid. Derefter var det jo fantastisk at kunne fortælle venner og familie om det, og havde et kæmpe smil på resten af dagen. Det bedste var næsten at kunne fortælle min gode ven Ronnie at han skulle til Brasilien til sommer. Fedt at kunne give sådan en oplevelse til en anden.”

Så i år har vi for første gang nogensinde 2 danskere med til VM i FIFA, og de to drenge rejser til Rio den 1. Juli.

Vi ønsker dem al held og lykke i Brasilien!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.