Ambush opruster deres FIFA-hold med talentet Mohammed Hamze samt den tidligere PSG træner, Adel Daher.


Kort tid efter at det nye FIFA 18 er blevet udgivet, kan vi hos Sports-gaming afsløre, at det talentfulde Ambush eSport opruster sig markant med hele to nye signings. Første signing er det unge Sørby-talent Mohammed “Mudi” Hamze som tiltræder hos Ambush den 1. November, hvor hans kontrakt med foreningen Sørby eSport udløber.
Anden signing består af ingen ringere end Adel Daher, som tiltræder som spillene træner hos organisationen. Adel optrådte senest som personlig træner for August Rosenmeier under tiden i den franske klub PSG, men har efter Agges brud med storklubben nu set muligheden for, for alvor at gøre comeback på den danske FIFA-scene.

Zouheir Chreih er manden bag eSport organisationen Ambush, og ham har vi på redaktionen fået en udtalelse fra, oven på de store nyheder:
Han fortæller således:

Credit: DKN Foto

“Den næste måneds tid bliver en måned med en del større nyheder for Ambush E-Sport. Lige nu er vi i gang med at lade op og kigge på hvad der kan optimeres, og hvor vi kan blive bedre. Første step på vejen bliver Adel, som med sin FIFA erfaring vil være vores nye træner, som for alvor skal føre spillerne et par trin op. Næste trin er talentudvikling, og her kommer Mudi ind i billedet. Mudi er en fantastisk, vellidt og ekstremt ambitiøs ung gut, som med den rette pleje og opmærksomhed, sagtens kan blive den næste store stjerne på den danske FIFA scene”

 

Yderligere har vi haft fat i den nye Ambush træner, Adel Daher, som i interviewet blandt andet ser frem til at arbejde med de unge Ambush-spillere:

“Jamen årsagen til jeg tager til Ambush, er hovedsageligt pga. der var en fin mulighed i at blive spillende træner, så jeg også selv kan konkurrere igen, og videreføre noget af min erfaring til den unge trup vi har, samtidig med Ambush har nogle gode fremtidsplaner, og holdet er forholdsvist nyt, så jeg kan nå at sætte et præg på det også. Målet er at jeg forhåbentlig kan være med til at hjælpe en en ny dansker til at blive international”

Mange vil nok spørge sig selv, hvad Adels underskrift med Ambush kommer til at betyde for det fremtidige samarbejde med den tidligere verdensmester, August Rosenmeier. Den nye Ambush træner fortæller her, at båndet til “Agge” fortsat vil være stærkt:

“Samarbejdet med Agge vil jeg ikke sige er gået i vasken, vi er stadig et team uanset om det officielt eller ej, så støtter vi altid op om hinanden, og kommer nok til at træne med ham stadig, men bliver dog ikke hans følgesvend mere til mindre events – det kan ske når de helt store events er der, og han har brug for det så hjælper jeg ham også. det næste team Agge joiner, havde desværre ingen planer om en fast personlig coach til ham, så det bliver noget mellem mig og ham alene ved siden af, som dog intet har med Ambush at gøre”

Ambush eSports FIFA-Lineup består nu af følgende spillere:

  • Adel Daher
  • Mohammed Hamze
  • Daniel Agassi
  • Daniel Chrøis
  • Aldin Ismajlovic
  • Jakob Kristensen
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.