August ‘Agge‘ Rosenmeier var i dag i London for at deltage i Gfinity FIFA 14 Championship sammen med 7 andre, der havde kvalificeret sig via en online kvalifikationsturnering på Sweetpatch.tv, hvor 256 spillere var med i kampen om pladserne. Der blev spillet BO2 med frit holdvalg og med en præmiepulje på 2500 pund. Turneringen blev spillet på Xbox.

Det startede da også godt for Agge, som skulle møde Italiens mester, Fabio ‘KF Lionel‘ Denuzzo, i første kamp. Selvom den første kamp blev tabt 2-1, efter nogle uheldige fejl, kom Agge i gang og førte 2-1 efter 55 minutter, hvor spillet desværre frøs. Derfor genoptog de kampen og blot spillede en enkel halvleg, hvor de først scorede hver et mål i en yderst tæt kamp. I slutningen af kampen fik KF Lionel en stor chance efter et indlæg, men bolden ramte stolpen og gik i spil igen, hvorefter Agge endte med at score på en kontra og dermed sikrede sig pladsen i semifinalen.

Her skulle han møde en stærkt spillende Tass ‘Tass‘ Rushan fra England, som i sin kvartfinale slog Epsilon Danny fra Frankrig ud. I den første kamp, havde Tass kontrol over spillet, og vandt en 1-0, mens der skulle vise sig at komme mere gang i kamp nr. 2. Her startede Tass dog også med at komme foran i to omgange, hvorefter han udbyggede føringen med 2 mål og dermed 3 i alt. Agge blev ved med at kæmpe, men det endte til slut med en sejr på 4-3 til Tass og dermed måtte Agge tage til takke med at spille om 3. pladsen. Efter kampen udtalte Agge følgende til Gfinity:

Jeg er glad for at være her og deltage i turneringen. Da det var på Xbox, havde jeg ikke de store forventninger, men det at spille noget god Fifa, betyder meget for mig. Tass havde en solid defensiv, som var svær at bryde ned og han var god på kontra, så det var en hård modstander.

I kampen om 3.pladsen skulle Agge møde Oliver ‘TCM Shawzi‘ Shaw, som tabte semifinalen til franskmanden Vincent ‘Vinch‘ Hoffman. Efter 1-1 i første kamp, kom Agge hurtigt foran i kamp nummer 2, hvor han var i fuld kontrol og pressede Shawzi helt i bund, men desværre fik Shawzi scoret lige inden halvleg. Derefter var det en jævnbyrdig kamp, og vi skulle helt ud i overtiden, før vi fik en afgørelse, da Agge trak det længste strå og puttede bolden i nettet til en 2-1 sejr og dermed en samlet sejr på 3-2, hvilket gav Agge 3. pladsen og 250 pund.

I finalen mellem Tass og Vinch sikrede Tass sig sejren i den første kamp med et tidligt mål, og havde dermed et godt udgangspunkt før 2. kamp, som endte med en vanvittig afslutning, hvor Vinch scorede med få minutter igen. Det skulle dog ikke slå Tass ud, og i 89. minut endte bolden for fødderne af ham i feltet, hvorefter han satte bolden ind langs jorden i det lange hjørne, og dermed kunne Tass kalde sig for den første vinder af Gfinity FIFA 14 Championship.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.