Lørdag d. 2. august starter endnu en stor Fifa turnering, og denne gang er det Gfinity III der står for skud i London.fifa14_group_a_b

August Rosenmeier stiller op for at forsvare de danske farver, og samtidig for at bevise at FIWC sejren for en måned siden ikke bare være en tilfældighed. Turneringen vil blive spillet i den mægtige Copperbox Arena i London med plads til hele 7.000 tilskuere, og eventen er det største multiplatform arrangement i England nogensinde – udover Fifa, så er også Call of Duty, Counter Strike og StarCraft 2 på tapetet.

Der er $15.000 på højkant i Fifa turneringen, så det er ikke småpenge der spilles om – deltagerne er dog heller ikke nye drenge i faget.

August er altså kommet i gruppe med sin gamle holdkammerat fra fifa14_group_c_dCopenhagen Wolves, BorasLegend der tørner ud for Alliance. Samtidig er de to sidste deltagere i gruppen heller ikke nogle walk overs med deres resultater i rygsækken. Gruppespillet starter kl. 10.00, og vi vil løbende igennem dagen live opdatere og kommentere på udviklingen, så har I spørgsmål så stil dem endelig i chatten.

Optaktsinterview med August Rosenmeier:

Hvad er dine forventninger til turneringen?
“Jeg forventer at spille en god omgang bold og have en sjov turnering i forhold til 7 holds reglen.”

Hvad er et godkendt resultat for dig?
Vil selvfølgelig gerne vinde, men kan måske gå på kompromis med mig selv senere hen!”

Hvem ser du som dine største konkurrenter?
Ivan og Tass uden tvivl, men jeg tror min største konkurrent er mig selv. Holder jeg fokus skal det nok blive godt!

Følg live updaten fra lørdag kl. 10.00 her

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.