Det er nu blevet 9. december og bag den næste låge gemmer sig en af de store talenter i dansk FIFA, nemlig Paw ‘Wap‘ Bertelsen, som efter et lille gennembrud i FIFA 14 nu skal ud og vise, at han er en seriøs bejler til de helt store titler. Paw har efterhånden deltaget i utallige events, og rutinen er begyndt at vise sig fra fynboen, som på nuværende tidspunkt er en del af FIFA Team Copenhagen.

 

Hej Paw. Hvordan har FIFA året 2014 været for dig?”

“Har ikke formået og præstere offline, som ellers var planen. Dog har jeg vundet nogle online turneringer, og sådan. Kom også med i FIFA Team Copenhagen som nok må være det bedste der er sket for mig med hensyn til FIFA i 2014. ”

“Hvad er dit største resultat i 2014?”

“Det var at vinde Sønderjylland FIFA release. Der var gode spillere med som Claes Hansen, Mathias Bredo og Lasse Bækkelund. “Wap julekalender

“Hvad har været din største oplevelse?”

Det må klart være FIFA Cruiset. Virkelig fed oplevelse og helt sikkert noget der skal prøves igen.

“Er der nogen du elsker/hader at spille mod i Danmark?”

“Ja, min gode ven Claes Hansen, som jeg startede min Fifa karriere med, vi har altid nogle interressante kampe kørende, og taberen er sjældent glad efter kampen.” 

“Hvad er planerne for år 2015?”

Planen må være at, præster bedre til offline turneringer, og forbedre mit spil, så jeg kan komme op og true de lidt større spillere i Danmark. Jeg regner med at deltage i alle de store turneringer, hvis det er muligt. Dog er DM en must.”

“Hvor ligger du på ranglisten, når året er omme?”

Målsætningerne er at kravle op i top 8 på Sports-gamings rangliste, og få lavet nogle store offline præstationer.”

“Hvem tror du vinder DM i FIFA 15?”

Det er svært at sige allerede nu. Men har 3 kandidater i Agge, Lars og Lasse som jeg synes er Danmarks stærkeste PT.

“Hvem tror du overrasker i 2015 og hvem kan skuffe?”

Jeg tror at min team mate Jesper “Pilm” Prang, kan overraske i det nye år, da han er en stabil spiller, med højt bundniveau, og som har vist at han sagtens kan være med på det højeste niveau i Danmark.  Agge er vel den eneste der kan skuffe, da han altid vil være favortit til de turneringer han stiller op til.”

 

Det bliver et spændende år for 18-årige Paw ‘Wap‘ Bertelsen,  som for lidt over en uge siden blev set som den 9. bedste FIFA spiller i Danmark af verdensmesteren August ‘Agge‘ Rosenmeier i sin Ask.FM. Der er altså høje forventninger i det nye år!

Følg med i morgen, hvor vi retter fokus mod den første udlænding i julekalenderen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.