Det er nu blevet den 10. December, og idag er det tid til en af de helt store FIFA spillere. Han er fra Sverige, og han er den eneste udlænding på et dansk hold. Her er selvfølgelig tale om tRICKED eSports Lucas “Afro” Wallman. Lucas blev for et par måneder siden hentet af tRICKED sammen med Lasse Bækkelund og Marcus Jørgensen, og han har siden skiftet formået at præstere på højeste plan. En 2. plads til den svenske ESWC kvalifikation, en 1. Plads i aftonbladet challenge og en 1. Plads i den største svenske online turnering, Cashliga.. Derfor er der store forventninger til den svenske vice mester i det nye år.

Vi har snakket med den svenske herre omkring 2014 og hans forventninger til 2015.

“Hvordan har FIFA året 2014 været for dig?”
“Det har været stort! Mit bedste år indtil videre med 2. pladsen til de svenske mesterskaber som det helt store, og nu i FIFA 15 med en 1. plads i både aftonbladet challenge og Cashliga. I 2014 blev jeg også signet af tRICKED, som er mit første hold nogensinde, og det er gået over al forventning.”

“Hvad er dit største resultat?”
“Jeg tror det har været min 2. plads til de svenske mesterskaber. Der var ikke mange folk der troede på mig, men det var første gang jeg havde kvalificeret mig, og jeg gik hele vejen til finalen. Samtidig forsvarede jeg min titel i aftonbladet challenge fra året før, hvor der er mange store spillere der deltager, så det er også stort.”

“Har du nogen ærkerivaler som du elsker/hader at spille imod?”
“Der er ikke nogen jeg hader at spille mod. Jeg elsker at spille imod Erikzzon og Pettzzon, da vi er gode venner. Jeg kan også godt lide at spille imod spillere som Boraslegend og Lukasinho, fordi vi altid har gode kampe.”

“Hvad synes du om de danske spilleres niveau? Hvem kan gøre sig gældende på den internationale scene?”
“De danske spillere er fantastiske. Jeg ser stort potentiale i mange af de danske spillere. Agge er den nuværende verdensmester, men jeg ser også spillere som Primeturbo og Lasse Bækkelund skal kunne nå hans niveau og blive ligeså store.”

“Hvad er planerne for 2015 og hvilke turneringer skal du deltage i?”
“Min overordnede plan for 2015 er at blive svensk mester. Jeg kommer til at deltage i alle turneringer, som jeg kan. Jeg vil også gerne deltage internationalt, men det er rigtig svært at kvalificere sig, selvom jeg gør mit bedste.”

“Har du nogle afsluttende ord”
“Jeg håber at successen fortsætter for tRICKED og mig selv, og næste gang vi snakker sammen kan jeg forhåbentlig kalde mig selv svensk mester!”

Afro har altså store forventninger til sig selv og sine holdkammerater. Om forventningerne bliver indfriet bliver spændende at følge.

Noget andet der bliver spændende at følge er vores låge i morgen, hvor vi kigger på en af de helt store spillere i Danmark.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.