At Danmark kan sende tre mand afsted ud af de i alt blot fem fra hele verden på PlayStation 4, som kan kvalificere sig til FIWC Regional Qualifiers i næste måned lyder næsten urealistisk. Sagen er bare, at det godt kunne gå hen og blive en realitet.

I denne weekend formåede både Lasse ‘Kongen’ Bækkelund fra Odense Boldklub og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen fra Brøndby eSport at ramme 40-0 i Weekend League, imens Frederik Fredberg fra Marienlyst eSport nåede 39 sejre, og lad os bare være ærlige – det ser rigtig fornuftigt ud på FUT Champions-leaderboardet her inden den sidste og afgørende weekend set med danske øjne.

Imens August ‘Agge’ Rosenmeier og månedens nuværende 6. plads på PlayStation 4, Daniel ‘Dingo’ Kristensen, allerede er kvalificeret til maj måneds FIWC Regional Qualifiers, skal de øvrige danske FUT-spillere i april forsøge at hoppe med på den danske vogn.

Og lige nu befinder hele tre danskere sig rent faktisk indenfor den top 5, som kommer med til kvalifikationsturneringen i næste måned.

Her er der tale om netopnævnte Lasse Bækkelund, Marcus Jørgensen samt Frederik Fredberg, og blev online-kvalifikationen afsluttet på nuværende tidspunkt, betød det altså, at vi ville kunne se frem til at overvære fem danskere til FIWC Regional Qualifiers.

Vi ser frem til at følge danskerne tæt op til den vigtige, kommende weekend!

Listen over danskere, som har ramt 40-0 i Weekend League (I alt 15 gange):

Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf – Tricked eSport – (To gange)

Frederik ‘Fredberg’ Fredberg – Marienlyst eSport – (To gange)

Jesper ‘Pilm’ Prang – Brøndby eSport – (Én gang)

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen – Brøndby eSport – (Tre gange)

Daniel ‘Dingo’ Kristensen – Marienlyst eSport – (Fire gange)

August ‘Agge’ Rosenmeier – PSG eSports – (Én gang)

Lasse ‘Kongen’ Bækkelund – Odense Boldklub (To gange)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *