Så er det blevet 1. december og igen i år betyder det selvfølgelig, at julekalenderen skal skydes i gang! Vi bringer nemlig et portræt af en spiller, et team, en organisation eller en personlighed hver dag frem til 24. december.

Vi starter i år ud med en spiller, som efter et stille halvår endelig kom i gang igen til DBU VM Tour i sBække SGommer, hvor han først kvalificerede sig til finalen gennem turneringen i Odense og derefter vandt den afsluttende turnering med en finalesejr over Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg. Præmien her var en Playstation 4, og siden har fynboen ikke set sig tilbage. Personen bag den første låge er nemlig Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund!

Bækkelund har efter DBU VM Tour haft et glimrende halvår, hvor han for alvor har slået fast, at han er blandt de allerbedste spillere i Danmark. Udover en plads i slutspillet til DM i FIFA 15 er det også blevet til flere online sejre på Dansk FIFA Liga og senest fik han sin første internationale sejr, da han vandt en turnering på Gfinity, mens han også har vist sig frem offline i FIFA 15 med en  top 4 placering til ESWC Denmark. Bækkelund spillede under DM for FIFA Team Midtjylland, men skiftede i oktober til Tricked Esport.

 

Hej Lasse. Du har ikke været meget aktiv i den første halvdel af 2014, men er vendt tilbage med stil det sidste halve år. Hvordan har FIFA året 2014 været for dig?

Det har været meget blandet, hvor jeg både har haft op- og nedture. Jeg fik forholdsvis sent en PS4, så derfor var jeg anonym i den første halvdel af året, men jeg er så vendt godt tilbage efter jeg har fået maskinen.”

Du har vist dig frem i både Gfinity og DBU Tour, men også større danske turneringer. Hvad er dit største resultat i 2014?

DBU touren er selvfølgelig det største jeg har vundet i år, da mange store danske spillere deltog, og der var forholdsvis meget pres på. Gfinity turneringerne betyder også en del, da det er international erfaring man får, og det mangler jeg.

Hvad er din største oplevelse med Fifa i år?”

“Jeg må svare DBU touren igen, det var rigtig stort. Også da jeg blev præsenteret som ny Tricked spiller. Der var jeg meget glad.

Har du nogle ærkerivaler som du elsker/hader at spille imod?

Christian Corell vil altid være min evige rival, men også gode ven. Vi kender hinandens spil, og det gør, at vores kampe altid bliver tætte og utroligt kedelige. Hvis jeg møder ham til turneringer ved jeg, at det handler om de helt små ting og tilfældigheder.

Hvad er planerne for Fifa året 2015? Hvilke turneringer skal du deltage i?

Jeg skal deltage i alt på dansk jord, samtidig skal jeg da med til FIWC 2015, det er mit helt store mål.

Hvad er dine målsætninger i 2015?”

Fastholde den stabilitet jeg efterhånden er ved at få indenfor dansk FIFA. Jeg skulle helst få respektable placeringer til hver turnering, og så måske hive en sejr hjem i ny og næ. Jeg vil ikke have for store forventninger, da det kun kan ødelægge året for mig.

Hvem vinder DM? Kan nogen vælte Agge af tronen eller bare være tæt på?

Jeg tror Agge vinder DM igen, men jeg synes, at konkurrencen er blevet tættere i år. Anders Bollerup var med til FIWC i år og Lars Korreborg har lige været til ESWC, hvilket betyder, at vi får nogle flere ansigter på den internationale scene, som gør hele konkurrencen indenfor dansk FIFA større, da Agge i mange år har spillet på sin kæmpe erfaring. Den er der nu andre der er ved at få, og derfor bliver turneringerne mere spændende i år.

Du indtager pt. en 4. plads på ranglisten. Hvilken placering har du når året er omme?

Jeg ville super gerne i top 3. Det ville være rigtig stort, at kunne kalde mig selv Top 3 i Danmark.

Hvilken dansker kommer til at overraske mest i 2015- Hvilken dansker kommer til at skuffe mest i 2015.

Jeg tror, at Mads ‘Nyrnz’ Nyrnberg kommer til at slå igennem. Jeg synes, at han er begyndt at spille bedre, og tænke mere over de ting han gør. Nu har vi jo lidt ventet på hans gennembrud i nogle år, og jeg tror det kommer. Derudover så skal Claes Hansen og Paw ‘Wap’ Bertelsen ud og præstere noget offline, for at kunne kalde sig en del af Danmarkseliten, og det tror jeg også de gør i år. Der er altid nogle af topspillerne der skuffer, selvfølgelig. Det eneste jeg kan håbe er, at det ikke er mig.

Har du nogle aflsuttende ord?

Tak for i år, og jeg glæder mig til fortsat, at være en del af vores fantastiske FIFA community.

Følg med i morgen når vi retter fokus mod et af de store teams på den danske FIFA scene. Hvem tror I gemmer sig bag låge nummer 2?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.