Waoo & Tricked eSport kan nu annoncere den tredje ud af fire Super Sundays! Køb billet her!

Super Sunday #3
Forum Horsens – Langmarksvej 53 – 8700 Horsens
Søndag d. 28. maj kl. 11.00 – 18.30

Turneringen afvikles på Playstation 4-konsoller, og samtidig vil der være opsat scene, hvor de sidste finalekampe vises frem. Turneringen streames online fra slutspillet på Pixel.tv

Selve turneringen afvikles i samarbejde med Sports-Gaming.dk, og turneringen er både for elitespillerne, der ønsker at kvalificere sig til ”Waoo Fifa Liga” i næste sæson, men i lige så stor grad også for dem, som bare har lyst til at have en sjov dag med FIFA. I løbet af dagen vil der blive afholdt en del giveaways, og der vil være mulighed for at udfordre nogle af Danmarks bedste FIFA spillere!

Præmier for 10.000 kr. i Super Sunday!

I løbet af dagen, vil scenen blive overtaget af deltagerne fra Waoo FIFA Ligaen som dyster i nogle spændende udvalgte kampe– så der er virkelig mulighed for at se topklasse FIFA.

Antal pladser: 64-128 deltagere pr. turnering – først til mølle. Prisen pr. billet er 100 kr. + billetgebyr.

Der spilles efter samme reglement som til Sports-Gaming.dk’s øvrige turneringer – se mere her. Der spilles indledende gruppespil hvor alle er sikres 2-3 kampe, og herefter går top 2 fra hver gruppe videre til slutspillet.

Der vil være ranglistepoint på højkant til hver Super Sunday turnering (kategori 5), plus point til Waoo FIFA Liga kvallen. Præmier for en Super Sunday ligger på 10.000 kr.

Billet kan købes her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.