Det nærmer sig med hastige skridt, det vi allesammen har ventet på.  VM 2018 i Rusland finder sted i juni måned, og det bliver en slutrunde med en masse hæsblæsende kampe.

I denne artikel laver vi en lille oversigt over nogle af de mest seværdige kampe, der finder sted i gruppespillet, og så tager vi også et kig på de skandinaviske hold, der har formået at kvalificere sig til VM slutrunden i Rusland.

Kampene du bare skal se

Åbningskampen er mellem Rusland og Saudi Arabien, og den finder sted kl. 18:00 i Moskva. Det er måske ikke en vanvittig kamp mellem to store nationer, men det er åbningskampen, og derfor bør du naturligvis se den.

Allerede dagen efter er der to kampe, som vi highlighter. Egypten vs Uruguay og Portuval vs Spanien. Egypten med den varme Mohamed Salah møder Luis Suarez og Uruguay i en kamp, der meget vel kan betyde skæbnen for et af de to hold. Derfor er der spænding fra første fløjt, når de to nationer tørner sammen.

I gruppe b mødes europamestrene fra Portugal og Spanien. Et ”lokalopgør” som uden tvivl bliver et yderst underholdende et af slagsen.

Den 16. juni mødes Argentina og Island, mens Danmark og Peru skal i aktion. Som dansker er det naturligvis en kamp der bare SKAL ses, og kampen mellem Argentina og Island bør vi danskere også skele lidt til.

Foruden de nævnte kampe, bør man også kigge lidt efter:

Tyskland vs Mexico
Danmark vs Australien
Argentina vs Croatien
Tyskland vs Sverige
Danmark vs Frankrig
England vs Belgien.

Overstående er de gruppekampe, som vi mener, du bør holde et ekstra godt øje med, når VM turneringen i Rusland starter. Det er dog ikke de eneste kampe, der bør ses, og når vi rammer sidste runde i gruppespillet, kan der opstå nogle vigtige vind eller forsvind kampe.

Kampene i knock-out runderne er naturligvis også værd at se, men der kan vi af gode grunde ikke forudsige, hvilke hold der kommer til at møde hinanden endnu.

De skandinaviske hold ved VM 2018

De skandinaviske hold har klaret sig ganske godt i VM kvalifikationen 2018, hvilket betyder, at der både er Danmark, Island og Sverige at finde ved slutrunden i Rusland. Desværre bliver der ikke deltagelse af nabolandet Norge, men mon ikke de alligevel nok skal få underholdt sig under slutrunden.

Det er muligt at oddse på slutrunden, og det kan man bl.a. gøre hos nightrush casino, der tilbyder sportsbetting. Hvis du vil være på den helt sikre side, inden du går i gang, kan du læse anmeldelser af nightrush

Det var dog ikke forventet, at der skulle hele tre hold med fra Skandinavien da kvalifikationen gik i gang, og da Sverige trak Italien i play-off kampene, så det virkelig sort ud. Sverige formåede dog at sende de italienske storfavoritter ud, og dermed sikrede de sig en plads i det fine selskab, der drager mod Rusland til marts.

Island kvalificerede sig direkte fra deres gruppe, mens Danmark som bekendt skulle slå Irland for at komme med.

Hvis du har brug for det fedeste udstyr, når du skal se VM slutrunden hjemme i stuen, så kan du tage et kig og se, hvad vi har at tilbyde.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.