Er du vild med CS:GO, Fortnite eller FIFA? Så skal du helt sikkert forbi Borgerforeningen lørdag den 14. september 2019, hvor Kulturhus Svendborg, Sport2Schools og Esportoplevelser inviterer til fede turneringer, fællesskab, konkurrencer og masser af E-sport. Du kan også møde de to YouTuber-stjerner Vercinger og FunDuck og Svendborgs seje e-sportforeninger.

Der vil være en stor CS:GO turnering for hold, FIFA turnering for 32 spillere, og en masse andre muligheder for at prøve sig af på Fortnite og andre spændende spil.

De to YouTube-gamere Vercinger og FunDuck kommer og spiller Fortnite i teatersalen, hvor du både kan kigge på eller spille med – Fra kl. 13.00-16.00 trækker vi nemlig lod blandt publikum hvor 2 deltagere på skift får lov at spille 20 minutter imod de to YouTube-stjerner. Kl. 16 er der selfie/autograf-session med Vercinger og FunDuck.

Der vil være masser af fede præmier! Vinderholdet i CS:GO turneringen får en tur for hele holdet til en af de store skandinaviske turneringer, og der vil være mange andre lækre præmier på højkant både i FIFA og Fornite-turneringerne.

Der er forhåndstilmelding på CS:GO og FIFA, men du også bare møde op, kigge på og prøve kræfter med de mange forskellige spil og turneringer, som præsenteres af E-sportforeningerne.

FIFA-turneringen giver ranglistepoint efter kategori: Dansk 5, og de præcise præmier annonceres her i denne uge.

  1. præmien er en PlayStation 4 konsol om er sponsoreret af Elgiganten!

Læs mere og tilmeld dig

Se med her hvordan det gik sidste gang vi besøgte Svendborg!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.