Liverpool har fået en fantastisk start på sæsonen og det har været en helt klar bonus for dem, at deres forreste spillere Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah har fortsat deres gode samarbejde fra sidste år og deres flotte målform. Efter sidste sæsons flotte anden plads med 97 point i ligaen, deres sejr i Champions League og ikke mindst deres fantastiske start på den nye sæson med 7 sejre ud af 7 mulige, må Liverpool uden tvivl regnes som en af de helt store favoritter i mesterskabskampen i denne sæson af Premier League.

Sidste års mestre, Manchester City, som sluttede sæsonen på 98 point sidste år, hvilket var ny point rekord i Premier League, har også i denne sæson fundet det gode spil frem. Ligesom Liverpool, har Manchester City også fået en god start på den nye sæson, hvor de blandet andet har præsteret en svimmelende 8-0 sejr over Watford. Efter de 7 første runder i ligaen, ligger Manchester City lige nu på anden pladsen med 16 point, hvilket er 5 point efter Liverpool som lige nu indtager Premier Leagues førsteplads. Manchester City må også uden tvivl regnes som en af de helt store favoritter i mesterskabskampen i denne sæson, både på baggrund af deres fantastiske sæson sidste år, men også på baggrund af deres sæsonstart, deres trup og dens bredde.

To måske lidt overraskende kandidater der kan betragtes som en del af mesterskabskampen i denne sæson er Leicester og West Ham. Begge klubber har fået en fantastisk start på sæsonen og indtager lige nu henholdsvis tredje- og femtepladsen, efter deres flotte sæsonstart. Det er stadig tidligt på sæsonen og der er derfor god chance for, at de to hold falder lidt fra i løbet af sæsonen og derfor mere skal ses som kandidater til at kæmpe med om top-6-placeringerne frem for mesterskabet.

Hvis man kigger på de andre tophold i Premier League: Tottenham, Manchester United, Chelsea og Arsenal, skal man ikke i denne sæson regne med at se dem kæmpe med om mesterskabet. Arsenal er den af de klubber der har fået den bedste sæsonstart og indtager lige nu fjerdepladsen i Premier League. Derimod skal man nok regne med at de kommer til at kæmpe med om de sidste to Champions League givende pladser i Premier League. De to klubber som skal regnes som de helt store favoritter til mesterskabet i denne sæson må derfor være Liverpool og Manchester City.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.