Mange hæsblæsende kampe blev spillet i Waoo FIFA Liga sidste år, og finalen mellem Daniel ‘Dingo’ Kristensen og Frederik Fredberg var en ren gyser – dette får vi dog imidlertid ikke at se i næste sæson, da Waoo FIFA Liga netop er blevet udskudt på ubestemt tid grundet manglende rettigheder.


I Tyskland har de Virtuelle Bundesliga, i USA har de eMLS, i Danmark havde vi Waoo FIFA Liga – men ikke længere. Holdet bag Waoo FIFA Liga har netop meldt ud, at sæson 2 af Waoo FIFA Liga er udskudt på ubestemt tid grundet manglende rettigheder. Det har ikke været muligt for parterne at blive enige, og derfor udskydes ligaen. Holdet bag Waoo FIFA Liga oplyser dog, at der arbejdes kraftigt på en løsning, således at danske FIFA-klubber igen kan dyste om hæderen i Waoo FIFA Liga – om dette sker, og hvornår det sker, må tiden dog vise.

Waoo FIFA Liga havde sidste år en præmiepulje på 100.000 kroner, hvilket er den hidtil største præmiepulje vi har set til en FIFA-turnering på dansk jord. Ligaen var bestående af 14 af Danmarks bedste FIFA-spillere, og blev afgjort på RightToDream Park, hvor Frederik Fredberg løb afsted med førstepladsen.

Her på redaktionen krydser vi fingrer for, at den nye sæson snart kan blive igangsat.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.