Elgiganten Tour #1 i Aalborg er lige på trapperne, og når vi åbner dørene til turneringen d. 19. maj, vil det være med to velkendte herrer fra det danske FIFA-community bag mikrofonen.

FIFA turneringen i Elgiganten bliver med 128 spillere, og vi forventer at mange fra den danske elite iblandt deltagere – disse kan selvfølgelig følges live i Aalborg, men man kan selvfølgelig også følge turneringen hjemmefra når vi streamer den på vores Twitch kanal fra kl. 14.00 Til at kommentere, har vi fået to lokale gutter som er godt kendt i det danske FIFA Community – nemlig Andreas Gislund og Daniel Agassi.

Andreas Gislund: “Jeg glæder mig helt utroligt til at få lov til at kommentere på min egen hjemmebane til min første turnering som kommentator nogensinde! Jeg har siden jeg startede på FIFA-scenen indset, at FIFA som spil nok ikke var min styrke, så jeg måtte lægge mit fokus andetsteds. Først var det som skribent og sidenhen redaktør for Sports-Gaming.dk, og er nu lidt udenfor scenen. Jeg glæder mig dog ekstremt meget til at vende tilbage! Jeg kender heldigvis min streaming-partner meget godt, både indenfor og udenfor FIFA-scenen, så jeg er overbevist om at vi kan levere et show i verdensklasse til de seere, der kigger med hjemmefra. Jeg håber at vi kan få sat en masse spotlights på de spillere, der går og viser deres talenter frem heroppe i Nordjylland, hvor især en spiller som Arrow har vist sig frem flere gange som en af de absolut bedste på den danske scene. Jeg håber på at vi kan vise, at Aalborg altid har en fest, når der er FIFA-turneringer, og at vi får en fantastisk turnering og en masse god FIFA!”

Daniel Agassi: “Jeg valgte at ansøge som caster, da jeg altid har haft lyst til at prøve det af, og se hvordan jeg klarer mig. Derudover streamer jeg selv privat, så det at kommentere imens et spil kører ligger ikke fjernt for mig. Så er det også med en af mine rigtig gode kammerater, hvilket er et kæmpe plus for at få en spændende stream med god stemning og højt humør.”

Vi glæder os til en super fed turnering i Aalborg – husk at få købt billet inden det er for sent!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.