Der var kamp om pladserne og mange stod på venteliste, da Stalden Pool & Sportsbar i Esbjerg, i samarbejde med Den Lille Maler, lørdag afholdt 2v2 FIFA turnering.

32 hold i alle aldre var stillet til start i den udsolgte turnering, der blev indledt med en showkamp, hvor Awer Mabil og Andreas Nordvik fra Esbjergs Superligamandskab dystede. Awer Mabil vandt håneretten med en 1-0 sejr.

Stemningen var høj og der blev spillet mange tætte kampe og det var marginaler, der afgjorde flere af de indledende grupper.

Slutspillet blev ligeledes præget af mange tætte kampe og flere måtte ud i straffesparkskonkurrence for, at finde en vinder. Blandt andet måtte forhåndsfavoritterne og de forsvarende mestre Morten & Jacob Zøhner “Zøhner Brothers” ud i straffe allerede i deres første knockout kamp for, at sikre avancement.

Det lykkedes også, at komme igennem de næste kampe med smalle 1-0 sejre og dermed var de forsvarende mestre finaleklar igen.

Det andet hold i finalen blev Jeppe “Ibsen” fra Wicked Gaming og Nicklas “Thing” Jacobsen – nu tidligere eSpuma – der “kreativt” stillede op som “Nicklas & Jeppe”. Trods manglede kreativitet omkring holdnavnet, så fejlede duoen intet in-game, hvor modstanderne blev fejet til side med mere eller mindre overbevisende sejre hele vejen frem til finalen.

Det var dog begrænset med spænding i finalen, som Nicklas og Jeppe hurtigt satte sig på og slutresultatet på 4-1 vidner om, at dagens bedste hold, der vandt.

Bronzekampen blev en duel mellem Robert & Jeppe “Sportsmaster Drengene” og Anton & Kasper “FC Juice i Struben” og modsat finalen var der spænding til det sidste, da kampen måtte ud i straffespark for, at finde sin afgørelse. “FC Juice i Struben” havde her de afgørende marginaler med sig og sikrede sig dermed bronzen. En god opvarmning for de to drenge, der søndag skulle til Super Sunday i Viborg, hvor Anton “Zamba” skulle forsøge at score flere point til leaderboardet.

Efter præmieoverrækkelsen havde fundet sted og vinderbillederne var taget kunne Nicklas “Thing” Jacobsen afsløre, at han og eSpuma går hver til sit. “Thing” slutter dermed sin eSpuma-karriere af på bedste vis med et trofæ.

I kan se alle resultaterne fra turneringen her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *