Den internationale konkurrence Intel Extreme Masters bliver snart afholdt i Katowice i Polen. Det er en af de største konkurrencer mellem eSport-holdene og er derfor en virkelig spændende mulighed for dig for at se, hvem der er de bedste. Det danske hold Astralis blev sidste år slået ud, men i år ser deres muligheder for at vinde langt bedre ud efter flere store sejre i slutningen af 2018.

Intel Extreme Masters er en af de største turneringer inden for eSport. Den bliver afholdt flere gange om året og finder i år sted i Katowice i Polen den 28. februar til 3. marts og i Sydney i Australien fra den 3. maj til 5. maj.

I turneringen er det muligt for eSport-holdene virkelig at vise, hvad de dur til, og i år får det danske hold Astralis endnu en chance for at bevise deres værd. Ved turneringen i 2018 i Katowice blev de slået ud, men med de gode resultater de opnåede i slutningen af sidste år ved Intel Grand Slam i Odense, bliver det spændende at se, hvordan de klarer sig.

Øvrige hold i Intel Extreme Masters

Der er ikke lang tid til turneringen i Katowice, og de 24 hold er da også for længst kommet på plads. På Legends Stage deltager udover Astralis også holdene:

  • Complexity fra USA
  • Team Liquid fra Holland og USA
  • Natus Vincere fra Ukraine
  • Big fra Tyskland
  • Faze med en blanding af spillere fra USA og EU
  • Hellraisers, der har et mix af ukrainske og europæiske spillere
  • MIBR fra Brasilien

Det bliver særligt spændende at se, hvordan Astralis klarer sig i forhold til Faze. Sidste år var det dem, der sendte det danske hold til tælling. Faze er da også nogle af favoritterne til at vinde turneringen, men med det meget højere niveau, som Astralis har, vil de i år virkelig kunne give Faze kamp til stregen.

eSport har udviklet sig meget de seneste år

De store turneringer som Intel Extreme Masters er et tegn på, hvor meget eSport har udviklet sig i de seneste år. Udover at der er kommet en meget større interesse for at følge med i sporten, er der også langt flere, der er begyndt at gamble på udfaldet af spillene. Det er med til at gøre kampene langt mere spændende.

Faktisk kan du præcis lige som med andre sportsgrene finde odds på eSports betting via nettet. Det er med til at gøre, at du kan få en langt højere grad af information, inden du træffer din beslutning om, hvem du vil spille på. Det bliver altså virkelig spændende at se, hvem der vinder i Intel Extreme Masters, og hvordan Astralis klarer sig i år. Der er endnu intet, der er sikkert, i forhold til, hvordan udfaldet af turneringen i Polen kommer til at være.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.