Kilde: Unsplash

Med den nye fodboldsæson allerede godt i gang, har fodboldfans verden over også kastet sig over det nye FIFA 22, der udkom i starten af efteråret. Spillet er allerede blevet taget godt imod, og sammenlignet med tidligere udgaver, er der mange flere opdateringer i det nye spil. Således er hele gameplayet blevet løftet til et nyt niveau, så spillet føles endnu mere realistisk. Det giver flere muligheder for gamere, og her kommer derfor nogle råd, som kan hjælpe dig med at blive bedre til det nye FIFA.

Lær at lave tricks

Selvom du ikke behøver at være tryllekunstner som Neymar, der tidligere på året forlængede hans kontrakt med PSG, kan det være en god ide at lære nogle driblinger. En af de mere simple af slagsen er skudfinten, som kan laves ved at trykke på skudknappen efterfulgt af afleveringsknappen. Den kan være god til at snyde forsvarsspillere på tæt hold, ligesom den også kan bruges til at snyde målmanden, så du kan skyde bolden i et tomt mål. Det vil forøge dine chancer for at score, hvilket vil forbedre dine chancer for at få point.

Angrib på kanterne

Overvej desuden at finde plads ude på kanterne når du angriber. Hovedstød er i FIFA 22 igen blevet et farligt våben, hvilket betyder, at du måske skal begynde at slå flere indlæg.

Kilde: Pexels

Specielt hvis du spiller med en stor og hovedstærk 9’er som Lewandowski, der er blandt favoritterne til at vinde Ballon d’Or i år. Det er han for hans stærke sæson i Bayern München, hvor det lykkedes ham at score 41 Bundesligamål, hvilket gav Lewandowski rekorden for flest mål scoret på én sæson. Mange af dem kom i øvrigt på hovedstød. Om den polske angriber vinder titlen eller ej, må vi vente at se. Her i oktober måned giver han hos bet365 der tilbyder sportsvæddemål odds 5.50 på at vinde titlen, men han får selvfølgelig hård modstand fra Messi, der regnes som favorit.

Generelt set ser det altså ud til, at du skal overveje at lave flere høje indlæg, frem mod at prøve at spille bolden i mål gennem midten. Når du laver indlægget, så sørg for at give den lidt ekstra power, så angriberen virkelig har mulighed for at stange den i kassen.

Brug midtbanespillere til at forsvare

Hvis du gerne vil vinde flere kampe, er det vigtigt at der er styr på forsvaret. Mange FIFA-spillere kæmper med at holde buret rent, hvilket selvfølgelig gør det sværere at vinde kampe. Ligesom i den virkelige fodboldverden, så er en god defensiv afgørende for dine resultater i FIFA.

Et godt sted at starte er at begynde at forsvare med midtbanespillere, når det er muligt. Hvis du bruger en formation med defensive midtbanespillere, så skift til dem med L1 eller brug den højre analogpind. Brug derefter disse spillere til at forsvare mod angribere og blokér for eventuelle afleveringer. Ved at gøre det kan du lade computeren holde en lige linje i din forsvarskæde. På den måde bliver der mindre plads til modstanderen, der altså får sværere ved at score imod dig.

Mestrer du disse tre ting, vil du allerede stå stærkt stillet i forhold til andre modstandere i FIFA.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.