Til dagligt vasker han trøjer for den tyske fodboldklub, FC Erzgebirge Aue, men grundet nogle særlige regler i ligaen er det lykkes Tommy Käßemodel at komme med på klubbens holdkort og den vej igennem også fundet sin vej til et FUT-kort i FIFA 18.

I den tyske 2. division er der en regel, som går ud på, at hver klub minimum skal have registreret fire spillere, der har spillet sig selv op på førsteholdet igennem klubbens akademi.

Den regel har den tyske “fodboldspiller”, Tommy Käßemodel, valgt at udnytte, viser det sig i en undersøgelse foretaget af den tyske hjemmeside, ran.de. Hans job består nemlig af at vaske trøjer for den tyske fodboldklub, FC Erzgebirge Aue, og han træner faktisk slet ikke med holdet til dagligt. Men da klubben inden sæsonstart manglede at registrere én til spiller, der har haft fortid på akademiholdet, som er tilfældet med Tommy Käßemodel, så klubben og hovedpersonen selv altså et smart smuthul.

Billedresultat for tommy käßemodel

Han er godt nok spillets dårligste spiller med en rating, der blot lyder på 46, men hvem vil ikke gerne kunne blære sig med, at de er med i FIFA?

Trods den meget lave rating går Tommy Käßemodel faktisk for næsten 1.000 coins på FUT-markedet, så hold hellere øje med kortet i tilfældet af, at du åbner en bronzepakke.

Var dette motivation nok til at tro på, at din store drøm om dit eget FUT-kort en skønne dag kan gå i opfyldelse?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.