Lørdag går det løs med første landsholdkamp nogensinde for Danmark, og Dingo, Fredberg og Barnewitz er klar til at forsvare Danmarks farver. Kampene spilles som BO3 ud fra følgende kampe – 2v2, 1v1 og 1v1. Der spilles med landshold i 85 rated spilmode.

Det bliver muligt at følge turneringen på både tv og stream.

Discovery Networks Danmark viser alle kampe fra turneringen, der har deltagelse af e-landshold fra Danmark, Norge, Sverige og selvfølgelig værterne fra Finland. Hele turneringen bliver vist på streaming-tjenesten Dplay og på tv-kanalen, Canal 9.

Time Match Home/Away 
12:00 Match 1 Finland – Denmark
13:00 Match 2 Norway – Sweden
14:00 Match 3 Norway – Finland
15:00 Match 4 Denmark – Sweden
16:00 Match 5 Sweden – Finland
17:00 Match 6 Denmark – Norway
18:30 Semi 1 A1 – A4
19:30 Semi 2 A2 – A3
21:00 Bronze L8 – L7
22:00 Final W7 – W8

Landsholdstrupperne for de fire lande ser således ud:

DENMARK
Daniel “Dingo” Klink Nørremark Kristensen – Player
Frederik “Fredberg” Fredberg – Player
Daniel Bodo Barnewitz – Player & Coach

FINLAND 

Eemeli “Snipguy” Simpanen – Player
Markus “MakezCR” Moilanen – Player
Anton “Anzinho” Korvenaho – Player
+ 1 from Finnish tournament held on Feb 1st

NORWAY
Anders “SvagulaUltim8” Rasmussen – Player 
Sondre “Sondrevoktor” Voktor – Player 
Arkan “Forzajuvee96” Resul – Player 
Magnus “NVD_Hyper” Myhrhaug Kristiansen – Player
Marius Hjerpseth – Coach
Mats Theie Bretvik – eFootball manager

SWEDEN
Ivan “BorasLegend” Lapanje – Player & Coach
Olle “Ollelito” Arbin – Player
Pontus “GGFrolle” Frostvik – Assistant Coach

Kom så Danmark!!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *