Det sociale element bliver mere og mere vigtigt i FIFA-spillene. De nyeste udgaver af det populære fodboldspil bekræfter tendensen. Blandt andet viser den sociale tendens sig i et overvejende fokus på holdånd. Denne feature gør FIFA endnu mere interessant og giver dig nogle nye ting at arbejde med i spillet. Her får du en lille intro til holdåndsfunktionen, og hvorfor du bør vægte den.

Kilde: Pixabay

Holdånd giver managerer nye muligheder og udfordringer 

Den såkalte holdånd er et interessant tiltag i FIFA. Jo mere du tager højde for holdånden, jo større er chancen for, at du ender op med et vindende drømmehold. For dig som manager betyder det, at du ikke længere blot skal forsøge at hive de bedste spillere i land. Det er selvfølgelig fortsat vigtigt at have gode spillere på holdet, men lige så vigtigt er det, at de spillere matcher hinanden. 

Holdåndsfunktionen er inspireret af virkeligheden

Fodbold er og bliver en holdsport. Her handler det ikke blot om de enkelte spillere og deres præstationer hver især. Lige så vigtigt er samarbejdet mellem spillerne. Det gælder i virkeligheden såvel som i de nyeste FIFA-spil. Havde det ikke været for Man Citys evne til at samarbejde, ville betting fra bet365 eksempelvis ikke spå en førsteplads til klubben i dette års Champions League. Odds på 3.20 bekræfter, at klubben har forstået, hvad det vil sige at have en god holdånd, og hvordan den holdånd omsættes til solide præstationer. De nyeste FIFA-spil inkorporer betydningen af samarbejde og trækker derved på elementer fra virkelighedens verden. 


 

Kilde: Pixabay

Forbindelser skaber holdånd – jo flere forbindelser jo bedre 

Holdånden er vigtig at holde dig for øje, når du sammensætter dit team og siden placerer dem på banen. Her taler vi i forhold til både startsopstilling og udskiftninger. Du bør vælge dine spillere på baggrund af forbindelser for derved at opnå den højeste grad af holdånd. Kort sagt er det ikke lige meget, hvor dine spillere kommer fra. Klub, land og liga har alt sammen betydning. Hvis to spillere eksempelvis kommer fra samme klub, og du i din opstilling placerer dem side om side, vil det udløse holdånden. Er dine spillere også fra samme land eller liga, vil holdånden være stærkere. 

Resultaterne af en stærk holdånd 

Holdånden viser sig hovedsageligt i en forbedring af dine spilleres færdigheder. Deres styrker og talenter vil altså blive mere synlige, hvis du som manager arbejder ud fra holdåndsprincippet. På skærmen kan du holde øje med dine spilleres holdånd, hvoraf et 10-tal er den højeste vurdering for en spiller. Et 10-tal betyder et ordentlig boost af spillerens færdighed, og det vil du for alvor kunne mærkes på banen. Samlet set kan din holdånd nå op på 100. For at nå dertil, kræver det, at du er opfindsom, når det kommer til blandt andet formationer, trænere og placeringer. 

Har du nu set dig lun på holdåndsfunktionen og de nyeste udgaver af FIFA-spillene, findes der en række steder, hvor du kan lære mere om princippet. Der skal absolut ikke være tvivl, om at holdåndsfunktionen øger spillets underholdningsmoment og bringer et skønt twist til en hyldet klassiker. Efter at have læst med her, er du forhåbentlig kun blevet mere nysgerrig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.