Kunne du tænke dig at lære den nye Iniesta-finte, som kommer til FIFA 19? Eller måske den nye “Three Touch Roulette”? Så kig med her.

Et nyt FIFA betyder blandt andet nye skill moves.

FIFA 19 er ingen undtagelse, og vi har allerede fået røbet et par rigtig interessante, som måske kan gå hen og blive særligt effektive.

I den første tutorial fra YouTuberen Kazooie94, du finder øverst i artiklen, lærer du, hvordan den nye “Three Touch Roulette” skal udføres. Dette skillmove ligner mest af alt et miks af den normale roulette og “The Spin”, og den ser ud til at være specielt effektiv ude på kanten, når man skal trække ind i banen.

Det andet skillmove, som du får en tutorial til i nedenstående video, hedder oprindeligt La Croqueta, men du kender den formentlig bedst som Andrés Iniestas signaturdribling, hvor spilleren med to hurtige inderside-berøringer smooth får bolden med sig forbi modstanderens fødder. Dette skillmove er ikke særlig avanceret og kan blive udført således:

Kazooie94 er kendt for sine mange “skill compilations”, og i følgende video forsøger hollænderen at benytte sig af flest mulige nye skill moves i en FIFA 19-kamp mellem Paris Saint Germain og Juventus. Bemærk desuden de mange flicks fra det nye Active Touch System, som han tester i løbet af kampen:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.