Det nye FIFA 19 byder på nye banebrydende ændringer, der i den grad gør spillet mere socialt end nogensinde før. Den gode gamle kick-off del har nemlig været overflødig, og det er de færreste der rent faktisk har brugt den. Det er der dog formentlig lavet om på nu.

I det nye FIFA 19 har man nemlig valgt at give kick-off delen en stor makeover, så den nu er blevet langt mere interessant. For det første har man valgt at bryde det hele ned i statistikker, så du kan holde styr på, hvem af dine venner du har slået og hvor mange gange du har gjort det.

I det nye kick-off holdes der nemlig øje med alle detaljer, så nu kan man ikke bare sige, at det var held, at modstanderen vandt over en. Nu er der nemlig statistikker på, hvor mange gange, hvor mange skud og hvor mange mål han lavede mod dig.

Inden vi tager dig med til Husets Regler, kan du først læse om, hvordan der er kommet ny kvalifikation til FIFA Eworld Cup

Ny kvalifikation til FIFA Eworld Cup

I det nye FIFA 19 er der også kommet en ny måde at kvalificere sig til FIFA EWorld Cup, som er den største  FIFA-turnering i verden. Det er her verdens bedste spillere samles. Her på http://sports-gaming.dk/nyt-kvalifikationssystem-til-vm-i-fifa-foregaar-via-samlet-leaderboard/ har vi skrevet omkring den nye kvalifikationsmetode, hvor et samlet leaderboard afgør, hvem der kommer med.

FIFA EWorld Cup blev afviklet tidligere på året, hvor det var Saudi-Arabiske Mosaad ‘Msdossary’ Aldossary der blev ny verdensmester. På vejen slog han bl.a. en spiller fra PSG’s Esportshold, og deres hold tæller ellers en række stjerner, ligesom deres rigtige fodboldhold.

På det rigtige græs klarer PSG sig en del bedre, hvor de er blandt favoritterne til at vinde Champions League, når man kigger på oddsene hos https://extra.bet365.dk/news/da/. Odds 10.00 giver det, hvis PSG vinder Champions League, mens det blot giver odds 1.02, hvis de vinder den franske Ligue 1.

Husets Regler

Den absolut bedste tilføjelse i https://gaming24.dk/anmeldelser/anmeldelse-af-det-nye-fifa-19-husets-regler-er-en-fantastisk-tilfoejelse, er dog Husets Regler. Husets regler finder du inde under kick-off delen, og det er simpelthen FIFA med et helt nyt regelsæt. Du kan selv vælge hvilke regler der skal være med, og det bidrager i den grad til underholdningen.

Langskud: I dette spil har du mulighed for at hente din modstander, også selvom du er bagude med to mål. Et langskud tæller nemlig dobbelt, og på den måde kan man godt sige, at 2-0 i den grad er den farligste føring.

Hovedstød/Flugter: I dette spil vil scoringer på jorden ikke tælle. Sender du bolden i mål, kommer du altså ikke foran. Det er kun mål på hovedstød og flugtere, der tæller med i dette spil. Det gør det utrolig underholdende, især når du kan se frustrationen i din modstanders øjne, når han løber alene ned mod målmanden og alligevel ikke kan score.

Overlevelse: Forestil dig, at du får et rødt kort hver gang du scorer et mål. Det er faktisk sådan overlevelse fungerer i det nye FIFA 19. Hver gang du scorer et mål, vil din spiller blive taget fra banen. Står der 3-3 i kampen, vil der blot være 16 spillere tilbage på banen.

No Rules: Denne tilføjelse er uden tvivl den sjoveste. Der er simpelthen ingen regler. Du kan dermed flæske din modstander, ligeså tosset som du har lyst. Der er heller ingen offside, så nu kan det endelig belønne sig at stå og fiske ved modstanderens mål.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.