I dette interview tager vi en snak med FIFA-talentet Anders Vejrgang, der glæder sig utrolig meget til årets Bilka Tour, hvor han har tilmeldt sig til hele otte af turneringerne.

Så er der ikke længe til, at vi sparker årets Bilka eFootball Tournament 2018 i gang.

Fra den 12. til den 21. oktober skal vi have afviklet 18 indledende turneringer med splinterfede præmier i hver eneste turnering rundt i landet, der hernæst afsluttes med den store Bilka Live-finaleturnering, hvor førstepladsen vinder intet mindre end en Premier League-tur for to inklusiv fly og hotel samt et gavekort på kr. 5.000 til Bilka.

Læs mere og køb billetter her

I den anledning vil vi op til turneringen tage fat i en række spillere, som allerede har sikret deres billet. I dette tilfælde hele otte af slagsen, eftersom vi i dag snakker med det unge FIFA-talent Anders Vejrgang, der kan se frem til at få testet sit FIFA 19-niveau af i hele otte forskellige turneringer.

Billedet indeholder sandsynligvis: 4 personer, smilende personer, folk, der står og sko

Anders Vejrgang med pokalen i hånden til Starcade junior 2018.

Jeg er kommet fornuftigt i gang med FIFA 19. Jeg synes, at det er et mere realistisk spil ift. de andre FIFA-spil,” indleder Vejrgang snakken og fortæller herefter, hvorfor han har valgt at tilmelde sig til så mange turneringer.

Det er første turnering i FIFA 19, så jeg glæder mig til at se de andre og deres niveau. Desuden vil jeg rigtig gerne vinde fodboldrejsen. Jeg har aldrig været i udlandet og se en fodboldkamp. Det kunne jeg godt tænke mig,” lyder det fra hovedpersonen, der naturligvis ligesom alle andre har muligheden for at gøre lige netop dette.

Skulle det derimod ikke blive til en fodboldrejse, vil en finaleplads bestemt heller ikke være et dårligt alternativ for Vejrgangs vedkommende.

Jeg var med i tre Bilka-turneringer sidste år, hvor jeg fik to andenpladser. I år vil jeg gerne hele vejen til finalen,” siger han altså afslutningsvis.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.