Fredagens kampe gik desværre ikke som vi havde ønsket, set med danske briller. Frederik ‘Fredberg’ Fredberg formåede kun at hive 4 point hjem, hvilket gav ham en kedelig 4. plads i gruppen.

I dag er der forhåbentlig mere at komme efter, når vi skal have hele to danskere i aktion. Tricked esport er repræsenteret af hele to spillere, begge tidligere danmarksmestre, den ene endda tidligere verdensmester!

Vinderne af 2v2-DM 2016, Mohamad Al-Bacha og Wahed Obayd.

Første mand i aktion er den tidligere FIWC mester Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha, der er kommet i en giftig gruppe med den tyske verdensmester på PS4 Kai ‘Deto’ Wollin, Robert ‘Ufenok’ Fahretdinov samt to franske spillere i form af Maestro og Cocovbastos. Som sædvanlig er der ikke meget info fra ESWC omkring streams, så hold øje med eswc.com eller ESWC_Fifa.

09.00: Bacha vs. Ufenok77
09.30: Bacha vs. Maestro
10.30: Bacha vs. CocoVBastos
11.00: Bacha vs. Deto

Efter middag skal vi se Wahed ‘the-kid’ Obayd i hans gruppe på Xbox siden. Wahed kom noget uventet med i gruppespillet på et afbud og et rigtig imponerende kvalifikationsspil.

Han er desværre endt i en virkelig stærk gruppe, der blandt andet tæller finalisten i FICWC Rafsou samt nogle virkelig stærke FUT-spillere!

12.30: The-kid vs. NRaseck7
13.00: The-kid vs. RayZiaaH
13.30: The-kid vs. Msdossary7
14.30 (forventet): The-kid vs. Rafsou

Det er pt. intet tidspunkt på Waheds sidste kamp, så man kan håbe på en kamp på scenen!

Kom nuuuuu!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.