Søndag middag spillede August “Agge” Rosenmeier finale til Electronic Sports World Cup i Paris foran 5.000 ellevilde tilskuere – modstanderen var den engelske Spencer “Gorilla” Ealing – en “uhyggelig FIFA maskine” som August omtalte ham som inden finalen. Finalen var resultatet af mange intense kampe siden torsdag eftermiddag hvor 30 af verdens bedste FIFA-spillere var røget ud; nu kun de to finalister tilbage!

Vil du gerne udfordre Agge og de mange andre gode danske FIFA spillere? Så husk at vi afvikler CULT Cola Copenhagen Open søndag d. 8/11 i City 2 med 10.000 kr. i 1. præmie. Læs mere her

August fik en nervøs start med mange fejlafleveringer og boldtab – om det var nerver eller lidt delay på skærmen må stå i det uvisse. Gorilla scorer til 0-1 på

Søndag-2straffe, og da han udbygger føringen til 0-2 i 1. halvlegs overtid ser det for alvor svært ud – den danske sejr er langt væk!

I 2. halvleg er August nødt til at satse, og et skift af formation giver ham det nødvendige momentum som endelig giver pote efter 60 minutters spil – 1-2 og fornyet håb. Der presses fortsat på, og fuldt fortjent bliver der også udlignet og kampen er nu helt lige igen.

Begge spillere og de mange tilskuere begynder at se frem for forlænget spilletid og den usikkerhed der følger med her, men efter 85 minutter lykkes det August at sætte bolden køligt ind i det korte hjørne – 3-2 og en vild udvikling i kampen. På 45 minutter har August formået at vende et truende nederlag til en sejr – en verdensmester værdig!

August Rosenmeier kan fuldt fortjent hæve den store pokal og samtidig får han en check med hjem på hele 8.000 USD – ikke et helt dårligt udbytte efter en forlænget weekend i Paris med FIFA-hygge!

Sports-Gaming.dk takker af for Paris i denne omgang, og vi takker for alle de kommentarer der er kommet undervejs fra de mange følgere – så er det en fornøjelse at rapporte hjem.

En kæmpe tak til CULT Cola for at gøre ESWC Denmark muligt – fedt med støtte til den danske FIFA scene!