Igennem de sidste 5 år har FIFA-scenen udviklet sig helt enormt – fra at være en lille lukket scene med få turneringer om året, til nu hvor mange spiller FIFA på professionelt niveau med gode lønninger til følge. Der er ikke længere kun få turneringer man kan deltage i om året, men derimod flere hver eneste måned – nogen henvender sig primært til eliten mens andre henvender sig til bredden hvor de helt store talenter gemmer sig.

I efterårsferien laver Bilka igen deres store FIFA Tour – Bilka Live eFootball Tour – med hele 18 indledende turneringer rundt omkring i landet. Turneringerne tiltrækker både de bedste spillere i landet, men samtidig er der også mulighed for at talenterne, som gemmer sig rundt omkring i landet, kan komme ud og vise sig frem.

Udover de lækre præmier der er på højkant i hver turnering, så er der også ranglistepoint på spil, og for nye og kommende stjerner er dette mindst lige så vigtigt som præmierne. Jo højere man kommer på ranglisten, jo større chance er der for at man bliver opdaget af de store Esporthold og Superligaklubber, og så er vejen mod at kunne leve af FIFA begyndt.

Målsætningen for Bilka Live eFootball Tournament er klar:
De nye FIFA-stjerner skal findes!

Danmark klarer sig godt i de store internationale turneringer – senest med en 3. plads til VM til Marcus Jørgensen og en 9. plads til August Rosenmeier. Dette skyldes i stor grad at Danmark er helt med fremme på verdensplan når det kommer til FIFA-turneringer – INGEN andre har så mange turneringer for bredden som vi har i Danmark! De mange turneringer er med til at give de helt unge spillere blod på tanden og en værdifuld erfaring, og det er guld værd når man engang kommer dertil at der skal bides skeer med de helt store i verden.

Vi håber at se en helt masse rundt omkring i landet – både eliten, men i den grad også de mange talenter. Husk: Det er helt ok at købe billet til flere turneringer, og så er chancen for ranglistepoint (og præmier) endnu større.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.