I søndags blev finaleturneringen i HiFi Klubbens store FIFA-konkurrence afviklet, og 32 kampklare finalister var mødt frem i København for at dyste om hæder, ære og nogle virkeligt lækre præmier!

Turneringen havde besøg af nogle af landets bedste FIFA-spillere, og heriblandt var også Mikkel ‘RæveHjorthen’ Hjorth Bach som i øjeblikket ligger sikkert på ranglistens førsteplads, men den senere vinder i turneringen skulle vise sig at blive for stor en mundfuld på dagen for den unge Tricked spiller.

Med et yderst stærk finalefelt var det forventet at en af de kendte spillere vi tage sejren,  men Mikkel Lionett ville det anderledes. Efter en indledende kvalifikation i HiFi Klubbens butik i Amager, kom han til finalen med stor selvtillid og endte med at gå hele vejen – selvom vi har set Mikkel til en del turneringer før, så har det aldrig kastet de store sejre af sig. Men det blev der ændret på i søndags! Det blev til en flot 2-1 sejr over Lucas Krøll fra AGF eSport i finalen, og på 3. pladsen kom Jannik Roed Jensen efter en 2-0 sejr over Niels Kristian Larsen.

Vi har taget en snak med Mikkel Lionett omkring sejren.

Tillykke med sejren! Hvordan forløb turneringen for dig?
“Jeg synes turneringen startede med gode sejre, og da jeg så skulle spille mod “Niller” i slutspillet, var jeg overbevist om, at jeg ville jeg ryge ud. Jeg har spillet mod ham før, hvor jeg tabte. Derefter skulle jeg møde “RæveHjorthen, og var sikker på, at der ville jeg ryge ud. Jeg spillede godt i første halvleg, og jeg havde heldet med mig i anden halvleg.
I semifinalen kom jeg bagud i første halvleg, men måtte bevare fokus og komme tilbage. Da den stod 3-1 til mig, tænkte jeg den var sikret. I finalen var jeg ret nervøs, fordi hovedpræmien var en hjemmebiograf og modstanderen spiller for AGF. Jeg spille dårligt i første halvleg, men i anden halvleg kom jeg godt fra start, og jeg kom foran 2-1.  Efter finalen var jeg rigtig glad, fordi jeg havde aldrig forstillet mig, at jeg ville vinde, når jeg så hvem der var med.”

Du slog flere prominente navne ud undervejs – heriblandt Mikkel Hjorth Bach som ligger nr. 1 i Danmark – hvilken følelse gav dette?
“Efter jeg har slået Hjort var jeg lettet og glad. Jeg var røget videre og havde slået Danmarks bedste.”

Hvordan kan du bruge sejren fremadrettet? Kommer vi til at se dig helt til tops til de danske events og på ranglisten?
“Jeg vil forsøge at klare mig godt til andre turneringer, men man ved aldrig hvad der kommer til at ske”

Der skal lyde et stort tillykke til Mikkel Lionett med sejren, og mon ikke vi skal holde godt øje med ham i fremtiden. Samtidig skal der lyde en stor tak til HiFi Klubben for at arrangere denne store landsdækkende FIFA-aktivitet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.